- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ми някой,който разбира от наркотици или е взимал =О
точно амфети и пико са най-безвредни...да знаеш![]()
колко време трябва след 1та отпита глътка бира да станеш алкохолик и да пребиваш жена си?
то густо, то пусто
един отказ за сандвич времеПървоначално написано от Joc
Creative Technologie
Повечето неща ги знам от обща култура.
Според изследвания някакви си, тревата е по-малко пристрастителна отколкото цигарите, примерно, а и не е толкова вредна (освен ако не се напафкваш стабилно всеки ден предполагам).
Има огромна разлика м/у това да си пиян и да си напушен. Веднъж съм пушил - не губиш контрол върху движенията си, за разлика от когато си пиян, в състояние си да шофираш примерно, чувстваш се лек и на повечето хора им е доста смешно всичко.
На по-тежки наркотици няма да преминеш освен ако ти не го пожелаеш, т.е. не е както баба ми е казвала, че веднъж ако пробвам да 'пуша наркотици' ще премина на спринцовки и т.н.![]()
Според мен, тревата в най-добрите граници е нещо хубаво и разтоварващо и е по-добър избор, отколкото да си напиваш, поне на мен ми понася много по-леко и приятно от алкохола.
Някои хора си пушат да кажем всяка седмица веднъж-два пъти, но не защото са зависими и изпитват отчаяната нужда за това, а за разтоварване някак си. Поне това са моите наблюдения, не е личен опит, някои редовен пушач нека ме поправи ако греша.
Тревата не води до пристрастяване, обаче има едно чувство на неадекватност, избягваш от проблемите и тревогите, не ти пука за нищо и т.н., и просто като се напушиш, спираш да мислиш за тях. Отпускащо е, затова води до повторна употреба.Първоначално написано от lightcameraction
Иначе тревата не води до употреба на по-тежки наркотици - от теб си зависи дали ще опиташ или не.
Доколкото знам - според силата си наркотиците се степенуват: екстази, амфетамин, кокаин, мета, хероин, като последния е най-тежък.
Всеки наркотик си има свой ефект, не са като пияни, по-различно е, не може да се опише.
Зависи си от човека доколко ще се пристрасти - има такива, които се пристрастяват от 1-2 пъти, други не се - зависи първо от честотата на приемане, след това от това колко добре можеш да се контролираш, след това и от хората, с които общуваш.
екстазито е по-силно от аНфета, а в момента има няква гняс "крок" или
по "научно" дезаморфин, което буквално ти... ебава майката за малко време.
то густо, то пусто
така е, но на родния пазар много рядко бонбоните са бонбони и белото е бело, каквито трябва да бъдат![]()
къв херойн бе направо метадон и да се знае ..
лол прочетох: щото ни бяха докарали 2ма бивши зависими в училище и те ни казаха,че са почИнали от треваПървоначално написано от lightcameraction
![]()
![]()
the game
Как беше лафа - "По-добре на хероин, отколкото дебел", или нещо от сорта...
Respect my authoritah
Пафкай джойнт нищо нема да ти стане.......прави си по 2-3 масура на ден и ще си ЛЕШ![]()
![]()
звучи ми като мото на ШанелПървоначално написано от Thrombocyte
анфетки боклуци добър ден ивропа![]()
шперкай си тях , няма проблеми , словестни кикове ,яко заряд и адреналин , много ги ужаважавам , само след време емоционално да не избледнееш нема проблеми хахахах
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
вие нормални ли сте![]()
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
ако сме нормални няма пишем тука брат сети ли са![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
напълно съм нормален
![]()
то густо, то пусто
аз съм си нормален човек съм си..само амфети перкам, другите неща съм ги спрелПървоначално написано от lightcameraction
![]()
и прах за пране на фолио!Първоначално написано от Mi6inka
![]()
пс- искаш ли да ти отговоря сериозно?![]()
не
мен не ми бяха тея въпроси
тук нали има доста професори ,исках някакво лично мнение ,различно от общата информация в интернет и медицинските неща
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
С тревата всичко е ок,стига да не се прекалява![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
ето ти професор
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6GOICD5YX-Q[/youtube]
От такива отговори разбирам кой лъже и през живота си не е пробвал нищо.Първоначално написано от psychopath
Точно амфета е най-големият kур, който може да изядеш и нямам приятел минал на това и да не е затъпял напълно.
Бил съм повече време на кафево от годините, на които сте 90% от хората в сайта, а нямам проблеми.
Damn he's good !Първоначално написано от StringTheoryPracticist
Excuse me Sir, but you have been pwned by the Filter!
тъп ли си? хахаПървоначално написано от torVPN
чети преди моя пост и ше видиш към кой е адресирано и защо
писнало ми е да не четете и да говорите налево и надесно
радвам се за теб, че си бил на кафево![]()