- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ми някой,който разбира от наркотици или е взимал =О
Повечето са хора,които говорят на теория не знаят нищо как е на практика.Марихуаната не е пристрастяваща,усещането е уникално и не може да се опише.Не води до употребяването на тежки наркотици,това са само измислици.Ествествено,че с което прекаляваш е вредно,в случая е и с марихуаната,но ако не прекаляваш няма нищо да ти стане.Нещо последно,че няма нито един човек починал пряко от пушене на марихуана,дори е помогнала на хора болни от СПИН.Отделен въпрос е,че правителствата на искат да я легализират,защото така ще има по-малко приходи в хазната.![]()
Първоначално написано от ledenakrasota
СПИН или рак ?![]()
иначе е глупаво да се твърди, че не се пристрастяваш и едва ли не е безвредна...
НЕ води ПРЯКО до употребата на други наркотици...това обаче зависи от самия човек и средата, в която се намира...
да, глупаво е да се твърди, че тревата е своеобразен трамплин към по-тежките наркотици, защото реално пряка зависимост няма.
но статистически...колко хора, които друсат са започнали с трева?
относно легализацията...този спор няма да го подхващам отново.
както и конспиративните теории![]()
Тревата си я пушим тя е здраве... БЪТ тряя си много глупав за да кажеш че от трева си стигнал до хероин.
Аз трева пуша с нагласата да съм весел, но ако я пушиш с нагласта да се друсаш ще стигнеш и по далеч.
Така че тревата е безобидна
хахаха окей, а дядо коледа е скиор от нигерияПървоначално написано от sokol02
![]()
Има едно нещо, което обикновено е решаващо за това дали някой ще стане наркоман или не, и някакси учители и родители пропускат да го споменат или изопачават нещата, така че да решите, че наркоманите са наркомани само защото са решили веднъж да пробват, а иначе са били добри и порядъчни хора.
Това нещо е средата.
Ако не се мъкнеш с друсалки, не познаваш дилърите, тяхната територия не е твоя. Прецакват те и с пари и с некачествен материал. Обикновено взимането-даването с дилърите в такива ситуации е толкова разочароващо, че не ти се иска изобщо да опиташ пак. Друг е въпроса, че някакси не върви да си единствения надрусан в компания, където дори не са опитвали коз.
Ако приятелите ти се друсат обаче, обикновено имат доверени източници, които им доставят качествен материал на преференциални цени. Когато всички около тебе се друсат и когато има изобилие от наркотици край теб, малко хора имат волята да устоят на изкушението и на peer-pressur-a.
Такива филми добри и ученолюбиви деца да са отишли при дилъра и да са си купили козче и после да са продали телевизора на баба си за хероин, няма. Падението минава през много етапи и задължително през богата на наркотици социална среда.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Забелязал съм,че всички дето пушите трева,говорите,че е безвредна и не знам си какво.
Тия дето пушите,говорите,че пушенето вреди повече на другите около вас,за това като пушите е се тая.
:О
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
най добрата песен http://www.vbox7.com/play:aac8e4abf9
не е безобидна затъпява се ма кво ми пука нали е веселоПървоначално написано от lightcameraction
Безвредна не е, но ако я сравняваш е много по-малко вредна от други неща.Първоначално написано от lightcameraction
И никога не съм пушила трева, значи не го твърдят само те.
Ми да той е шампион аз имам автограф от него. Даде ми го точно след като един пич ми продаде едни гъбиПървоначално написано от psychopath
ха-ха-ха къциии
некой май е бъркал в торбата с шегите ;д
много ли си готин като пушиш коз?![]()
аз като съм пушил...ти си си играл в пясъчника
затова не ми обяснявай :>