От ското излизам с едно много сладко момче. И двамат доста се харесваме, но имам чувството, че той е прекалено лекомислен. За да излезем трябва аз да му предложа, трябва да му кажа къде, кога, в колко, а това честно казано адски много ме дразни! Не казвам, че не трябва да се съобразява с мнението ми, но той НЕ ПРАВИ абсолютно НИЩО! Нямам нищо против от време на време аз да поемам инициативата за срещите, но аз да казвам всеки път ми идва прекалено! Преди време го попитах защо ми пише толкова малко при положение, че е на линия и аз му пиша 3 реда (той ми отговаря с 3 думи... ). Защо не ми звъни, проблем ли е, че го търся да го чуя всеки ден (естествено ако не сме се виждали), омръзнала ли съм му, а той ми каза само "не, просто предпочитам да си говоря с хората очи в очи, а не да си говорим по телефона" Което ме уби! Аз ли бъркам някъде или...? Как да го накарам от време на време и той от време на време да предлага да излизаме? С това му държание имам чувството, че въобще не го интересува връзката ни...