- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, поддържайте се бе
Прави ми впечатление колко много момичета има с по-гъсти косми на ръцете от моите, а понякога и с повече окосмяване по лицето.
Слепи ли сте?
Що тва е в категория секс? Първо, интимните части... само тях ги бръснете по-често щото ако не друго то поне много (имате желание да) се ебете.
Ама как да ебеш някоя която очевидно хич не се поддъра? Много ли станахте селските пръчки които си мислите че само трябва да се нагримирате и да тръгнете с полички до половината на бузите на гъза, и вече сте супер привлекателните, без въобще да поддържате някаква реална хигиена?
WHY THE FUCK?
Защо на 1000 момичета най-много 5 се поддържат мамаму деба?
Иначе имате огромните изисквания към нас, ама не става само с грим и малко дрехи - колкото и жалки да сте, с колкото и загорели момчета да излизате...
И тъй като не знам как да попитам момиче в очите "що са ти космати ръцете" реших да попитам вас форумни момичета защо?????!?!?!
Да бе на форум се изхвърлям последно време![]()
И не каза нищо по тематаизбягваш ли и ти?
Всеки сам си преценява как да изглежда. Дали с мустаци, дали с косми по ръцете или по генеталите, то си е собсвен избор
Има момичета с по-гъсти, по-черни и навярно по-големи косми по ръцете от теб?
Ми ще има както има прости така има и глушави хора! Има някои момичета имат само мъх по ръцете и от мързел ли или простотия не знам, но си го премахват с бикче.Не одобрявам това,защото от нищо става много грозно нещо.
Признавам също имам косми по ръцете, но са светли. Тъй като мен ме дразнят ги премахвам с кола маска или епилатора, естествено благодарение на това сега като се "покажат" са още по-светли и пи-редки от това, което бяха
Ти като си за едното е***е търси си готина мадама, но ако опознаеш някоя която има косми по ръцете и се влюбиш в нея, няма ли да я обичаш?
И на мен ми прави впечатление, че доста от младите момичета са с мустак. Космите по ръцете не ми пречат толкова (стига да не са дълги и черни), а за краката е задължително да са обезкосмени. Мишниците и долу са ясни и няма кво да се коментира.
Хигиена му е майката.![]()
Оле, как мразя като вляза в магазин до някое даскало пълно с тийнове 8-12 клас нацапондрени с гримове, късите поли, некви си повярвали и вътре вони на ужасен ужас... Блаааах.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
за това съм "за"!Първоначално написано от MakeMeLaugh
Днес в даскало се чудихме как може осмокласниците да пушат и даже и не се крият.. и какво сме правили ние, с моите съученици на тяхната възраст..
Моето изложение по темата беше: " Че те на по 10-11 години се е**т, пък на 15 цигари ли няма да пушат.. това сега е модерно"
Случвало ми се е на 2ра среща момичето да се изпоти и замирише на кисело, ама много гадно кисело .... а моята реакция беше.... "Изчезнах като фантом"
От де знаеш за едното е***е ли съм "само"? Нещо по-умно не можа ли да "предположиш"?Ти като си за едното е***е търси си готина мадама, но ако опознаеш някоя която има косми по ръцете и се влюбиш в нея, няма ли да я обичаш?
Ай стига бе, кат го каза модератора веднага си "за", ама без тъпите ти предположенияза това съм "за"!
Познато, много не са чували явно и за ролончета и подобни...Случвало ми се е на 2ра среща момичето да се изпоти и замирише на кисело, ама много гадно кисело .... а моята реакция беше.... "Изчезнах като фантом"
Просто ми стана странно от добре обмисления ти аргумент, без да знаеш ми казваш какво искам и какво не, ако бях повърхностен нали нямаше да казвам, че мразя тъпи грозни чалгарки?
Т'ва че ми е странно що не поддържате никаква хигиена не значи че съм за едното ебане, освен ако тва не ти е начин да обърнеш нещата на мен и да изкараш мене нещо крив![]()
действително личната хигиена е от голямо значение, ще се съглася... Но от друга страна косми по ръцете не мисля, че е чааааак такава трагедия... о.о Също така - и ние сме хора, потим се, не сме перфектни, случва се да има по някое косъмче... =|
Мен друго ми прави впечатление ,че повечето млади момичета имат доста излишни мазнинки ,което е изключително дразнещо. А най са смешни тея дето хем са дебели,хем са тръгнали с някви курвенски дрешки по улиците.![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Хора, не съдете другите. Никой не е идеален. Хигиената е задължителна, да, но някой хора трупат килограми от лекарства, болести и т.н. Малко хора могат да си позволят процедурите при специалисти. Аз нямам какво да кажа по темата, по простата причина, че въпроса се задава към нехигиенични момичета.
Да обичаш значи да страдаш!
Аз навсякъде ги махам само по време на цикъл не мие приятно да се занимавам с косъмчетата отдолуПървоначално написано от JakesInsanity
![]()
sleda ot lubovta
Ще ми преведеш ли какво значи това?Първоначално написано от NeZaPoznat
За теб хигиената се свежда до премахване на всички косми така ли?!![]()
Е извинявай,но не мога да се съглася с теб ...
Ще ти дам пример:В мойто старо даскало имаше една голяма "миска",която си махаше всички възможни косми (с изключение на коса,мигли и вежди естествено),но никога не бих казала,че хигиената й е на нивоНапример днес е решила да си пресира косата ... и ще си ходи така цяла седмица,защото се харесвала с обем,но не й се занимавало да се пресира постоянно ... С ретро-пресата правеше същото
Да не говорим,че слагаше по един тон пяна за коса и лак и след ден-два цялата й глава беше в люспи от продуктите
![]()
Оффф ... Как можах да се сетя за тая![]()
А и не съм съгласна,че едва 5 от 1000 момичета се поддържат по описания от теб начинХммм не знам ... Или аз не обръщам достатъчно внимание на околните,или просто съм заобиколена със сродни души,т.е. маниачки на тема "гладка кожа"
Аз лично махам всички ненужни косми,било то забележими или не
![]()
А някои хора трупат килограми от ежедневна употреба на големи количества шоколад и сладки. В моя клас ВСИЧКИ момичета са с наднормено тегло. Имам една приятелка, която е много пълна, но при нея опира до ген - и двамата й родители са пълни, а тя всеки ден спортува по 2 часа и яде предимно салати, плодове и риба и пак е 70кг. А съученичките ми през междучасията (не им стига само през голямото) си купуват шоколади, пици, хамбургери...Първоначално написано от ladykeisy
И редовно ми се чудят как издържам 6-7 часа на ден в училище без да ям нищо.
![]()
И аз се чудя как може някои момичета да са толкова неподдържани.
През лятото излязох с едно момиче, което не беше обезкосмено никъде. Неоформени вежди (нейните са редки, но много широки), дълги черни косми по ръцете, дълги косми по краката и не искам да си мисля за други места.Е, извинявай, ама да ходиш през лятото с къси панталонки в мола и краката ти да са космати..?
Същото момиче много се учуди, когато разбра, че редовно ходя на кола маска на ръце и бикини зона. Реакцията й беше:
![]()
TeenageDream това вече е жалко.
Ако хигиената се свеждаше до обескосмяването, нещата щяха да стоят по-много по-различен начин... Никога космите при момичетата не са ми пречели, вярно малко е шантаво да видиш някоя хубава мацка окосмена повече от колкото трябва, но надали бих я върналаЗа сметка на това пък, като видя мъж без косми и го оприличавам на гол охлюв... Съжалявам ако ще засегна някой, ама мъжете без косми са ми направо противни...
! Dumbass !Първоначално написано от OneGuy
Никой не прави забележка на момиче за космите й на ръцете,поне не съм чувала някой да го прави.Мъхът на гърба,който е едва доловим надали си струва махането и попринцип там където всичко е по малко от мм няма смисъл,освен за някоя корица.Мен ме дразни по-някой път потта след секс,която и двамата партньора споделят,ама си е чисто нормално след толква бъхтене да не си сух като стафида...
Имаше 1 случай, където се качих в рейса и видях няк'ва мацка на около 17-18 год. и като и погледнах ръцете се погнусих..Имаше ръце като на горила (голям гнус)..
5 на 1000 е преувеличено, НО, наистина има много лоши случаи...
Не искам да коментирам..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Смешно е, наистина.
Хубаво момиче, облякла се хубавко, пък си изправила косата, обаче... ебаси мустака вади! Вижда се от метър разстояние (като говоря с нея), а не си представям какво е, ако иска някой да я целуне... Кофти е. Същото и с ръцете...
Авторе, а защо смяташ, че ако едно момиче не е гладло обръсната долу не става за секс? Само да те светна, че модата долу отива в друга посока. Напиши в google "интимни прически".