- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем със звяра
Имам проблем с вдигането на самолета.Или няма да стане напълно,или без свирка не мърда.Така е от както започнах половия си живот.Някакви идеи?![]()
2-3 дни преди половия контакт не мастурбирам.
Да си взимал някакви медикаменти ?!
maDamn
Преди няколко месеца взимах цинк,но не мисля,че има нещо общо.
Лошо кръвообращение или кофти партнйор![]()
оправи си заглавието !
Hostis Honori Invidia
Сигурен ли си че е било цинк, а не бром?
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
или цианкалий...утрепал си звяра...
![]()
да си подложен на стрес в ежедневието? или да се притесняваш, преди секс?
на колко си? бих ти препоръчала посещение при специалист, защото не е безобидно
задължително използвай медикаменти, на всеки се е случвало, имаше някъв продукт на който мото беше "задръж тапата" и два редбула преди тва и се вкарваш в дзаза
Прото цинк,нищо друго.Малко се притеснявам преди секс,може да се дължи на това.
Със сигурностПървоначално написано от iammachine
Всичко е в главата ти (горната) според мен. Гледай да не мислиш за странични неща
![]()
Да не би да прекаляваш с алкохола? Тоя проблем се появява и при мен след определено количество алкохол.![]()
Камагра задръж тапатаПървоначално написано от svinokio
![]()
Само преди секс ли е така или изобщо си спи по цял ден.
И аз съм така понякога, но понякога като се отпусна , никой не ме задължава да прая секс и просто си седим с гаджето гледаме някав филм и тя седи върху мене, опипвам я малко ей така за кеф и БААААААМ ХУЙ. Спираме филма и се плющим като животни. Иначе бая пъти като примерно сме го планували и напрао си ме жадължава да го дигна а аз примерно нямам време, немога да се отпусна, имам и други неща на главата притеснения и тем подобни , е няма как да стане. Кура е специално нещо дето което решава само когато иска да прай секс -Мозъка ни е ако в момента не е нагласен за това няма как да стане... Отпусни се кажи И че може да не прайте секс неска щото не си добре примерно... След малко я попипай поиграйте си и глей кво ставаай късмет
А да и също така с свирка си става , защото се отпускаш ине се притесняваш