.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен Аватара на Muaythaifighter

За малко голяма грешка

Така аз съм анти-фен на чалгата , маика ми беше пуснала чалга в другата стая и я помолих около 3-4 пути да я намали

след като разбраh , че няма да я намали и казах , че слуша изкл глупави песни

след 1-2 мин докато играех покер на компютъра , бях в доста важна ситуация към пот за 140-150 лв грубо и маика ми влезе в стаята , наведе се аз викам нещо ютията да включи и ми спря компа ,

без никаква причина , просто шото са убиди като и казах че слуша глупави песни

просто ми падна черно перде пред очите , и чесно незнам какво ме спря да не е вкарам в кома на място , просто полудях психически и нз как не я нокаутирах.Единствено факта че ми е маика ме спря

запетаики и точки не слагам , шото сам изклучтелно изнервен

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ненормалник.
    Шофирай разумно - стигни жив!

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria

Re: За малко голяма грешка

Цитирай Първоначално написано от Muaythaifighter
    Така аз съм анти-фен на чалгата , маика ми беше пуснала чалга в другата стая и я помолих около 3-4 пути да я намали

след като разбраh , че няма да я намали и казах , че слуша изкл глупави песни

след 1-2 мин докато играех покер на компютъра , бях в доста важна ситуация към пот за 140-150 лв грубо и маика ми влезе в стаята , наведе се аз викам нещо ютията да включи и ми спря компа ,

без никаква причина , просто шото са убиди като и казах че слуша глупави песни

просто ми падна черно перде пред очите , и чесно незнам какво ме спря да не е вкарам в кома на място , просто полудях психически и нз как не я нокаутирах.Единствено факта че ми е маика ме спря

запетаики и точки не слагам , шото сам изклучтелно изнервен

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    К'ъв ви е случая на вас, бе?

чалга ставаш за режисьор 150лв пот и тя му спряла компа в такъв случай алл ин / фолд и сит аут

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си