- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Прегледах си ЛС-тата..
Има модове, които са регнати даже по-късно и от мен. Тъпо ама..Първоначално написано от Ermic
имаше една Емо_Кид (мисля че се казваше Бианка), а да, и ТХ феноветеПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
И имаше едно момиче във ВТН дето всички яко я хранеха и обиждаха. emodoll май![]()
аз в началото като почнах да влизам помня имаше некви бате сталин и бате Хитлер, имаха скандалните теми
то густо, то пусто
За същата говорим май лолПървоначално написано от Concussion
Бианка, да. ама май се пишеше emodoll![]()
Помня че имаше един, дето всеки пост му беше: "Че си правим каквото искам"
![]()
да бе бианка скандалната, дето мразеше майка си, напиваше се по дискотеки, обесняваше как е повръщала и как не знаеше как се е прибирала, имала некви съмнения, че била изнасилена, а си беше цифра грозен катък и 100 про още е девствена. освен това беше скандално тъпа, ама имаше 2-3 яки пички дето я защитаваха и тя от там тръгна да се прави.
то густо, то пусто
абсолютно!Първоначално написано от Joc
![]()
1. пънкари - вече няма дори филмирани такива...
2. нацисти - ---II----
3. хулигани - ---II---
4. криви хора - в момента са криви по един крив начин, който не е достатъчно крив, а да бъдат криво-криви и са адски скучни :<
5. скандални пички - преди имаше за всички по няколко, сега ако намеря 3 ще започна да влизам редовно ;д
6. кубинки - кво беше тва? :/
и т.н :Д
сигурно се чудите що още влизам...
влизам щото претърпях емоционален срив и терапевтът ми каза, че употребата на тежки наркотици и антисоциалното поведение трябва да бъдат контролирани и затова посещавам терапиите на тийнпроблем :<
А случайно да помниш "BallFace НА КАЛЕ" ?Първоначално написано от Concussion
![]()
И двете реплики бяха на един с една жена с каска на аватара. Още го сънувам мамка му![]()
аз бях BallFace за сведение -.-
Преди им викаха 'Хулигани', сега ги наричат 'Хиперактивни'![]()
ми емотата, заедно с "хулиганите" и голяма част от метълите претърпяха метаморфоза и на бел свет се появи истинската им същност - чалга'жииПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
ти откога си в тоя форум бе готинПървоначално написано от Joc
Форумът е чисто и просто отражение на действителността. Вие помните тая 'ера', за която говори авторът, аз помня и 'ерата' преди нея, когато беше още по-различно. Имаше километрични постове в секс и любов, модераторите правиха друго, всички останали помагаха. Но хората порастват, стават семейни ако щете, един като спре да влиза го следват сляпо като кученца 10 фена, интересите ни се променят и т.н.
Преди ни вълнуваха други теми.. тогава нямаше Гага, нямаше Бийбър, нямаше педерасти и нямаше толкова 'фотографи', щото нещата бяха скъпи, а хобито ни беше да праиме мачлета и да драскаме графити. Сега е друго. Така че не се чудете. От техническа гледна точка, форумът и сайтът бележат все повече и повече уникални посещения, активността се увеличава по суха статистика.. но поколението се промени.
A, да, спомням си че имаше и такъв ник...Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
такъв образ забравя ли се?Първоначално написано от Concussion
деба липсва ми М.![]()
от тогаваПървоначално написано от Ermic
![]()
Raise your fist!
нямаше ли друг преди това?Първоначално написано от MostHated
И за теб имам един спомен. Имаше аватар, на който се беше снимал по фешънски отгоре (ако не се лъжа по едно време ти не си ли падаше малко фешън :Д ), с фешън прическата и т.н. и в една тема едно момиче попита от къде да си купи еди-кво си и ти беше казал "EBAY!" и аз бях отговорил "Пффф да бе да"
защо помня такива тъпотии![]()
скандалитетно беше...
то и аз за 5 години бех, рапер, фешЯн гняс![]()
![]()
![]()
то густо, то пусто
аз не помня да съм си слагал аватар с моя снимка
то густо, то пусто
уф, спомени. колко "нови години" съм изкарвал в този форум ако знаете![]()
И аз точно за теб си спомних, защото наскоро пусна една своя снимка, която бях видяла на профила на някой от потребителите в Myspace, само че черно-бяла.И точно за този аватар се сетих. Помня много потребители, с аватарите и мненията им, но не помня никове.
А всичко е изтрито, даже моя си профил не мога да намеря.
![]()