- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Прегледах си ЛС-тата..
аз колко заплахи преживях, колко отправих...
![]()
то густо, то пусто
и аз имам много култови , 4-5 сраници филми![]()
за супер отрицателно време изчезна маса народ от форума
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
охо, а аз колко заплахи съм отнасял от маса народПървоначално написано от Joc
жив и здрав съм си все още, да чукна на дърво![]()
Ха, радвам се, че ви върнах в добрите времена на форона ;д
не очаквах обратната връзка
продължавайте с изброяването на култови ( и не само) образи, които са ви въздействали по някакъв начин или просто сте ги запомнили :Д
аз през годините (започнах да пиша точно в прехода между 2те ери, за които спомена мачока...значи е било 2005-06) съм се разминал с толкова много хора...
познавам лично страшно много хора от този форум (вкл. супер яки момичета, колкото и странно да звучи), писал съм си още повече...
помагал съм, помагали са ми...
забавлявал съм се, гаврил съм се, научавал съм полезни неща...
но най-вече....БЕШЕ ЯКО СМЕХ! ;Д
Няма да питам преди кофата, но колко от вас помнят началото на кофата?
ще издам един факт, който никой от вас не знае - този ми профил беше създаден специално за Кофата, малко след това, защото 2-3 профила "дадоха фира" преди това :Д
някои от вас сигурно помнят, че имах 26000+ поста (говорим около 2009та г.) :Д
Едно момче беше пуснало тема за наши снимки със знаменитости и то беше постнало своя, с една Шанел от Music Idol. И всички го псуваха и обиждаха и само ти защити момчето и няк'ъв с аватар на Нео от Матрицата (май) ти вика "ща препарирам, бе, паразит" и имаше 10 страници, но само т'ва помня
егати паметта...
психопат, ние с тебе май сме се засичали?
аз иначе си излизам много с един епичен съфоронец![]()
то густо, то пусто
Помня, ти имаше най-много мнения във форума, нали така
Аз помня началото на Кофата. Първите дни се пръъъъъъъъъсвах да се смея от тоталните простотии, нз дали защото бях на 11, или защото наистина си беше смешно, ама по цял ден смях в нас беше![]()
и аз често пушим масури с един още по луд съфорумец ,даже супер редовен от кофата![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
хАхХА по темата на психопата се сещам, че бях много против да правим тоя раздел, някои от колегите настояха и викам айде, чакай да видим дали ще се получи нещо ..
помня като го настройвах, описанието .. мислих си 'абе дали всичко трябва да е позволено, ще ми се качат на главата'... ама така си остана и май като го създадох, ест първата тема беше моя хАхХА и май беше 'ПРАВИЛА' и вътре със съдържание 'тука няма правила хаха' ама може и да бъркам за тва, но със сигурност аз го сефтосах![]()
то и кофата си има малки ерички де като развитие и като по-епични моменти ..
а некой помни ли 'агентите FBI' флудерчето малко![]()
оуу да ! :ДПървоначално написано от Joc
забравих това толкова съществено нещо![]()
имаше по 1 време като напишеш fbi излизаше нещо от сорта
"аз съм идиот"
то густо, то пусто
пфф още бях модератор и по цели нощи съм трил теми след теми .. ама тва си беше олдскуул флууд - тъкмо изтриеш една тема, рефрешнеш раздела и 3 страници теми се появили с идентичното заглавие ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА и тва цяла вечер хахахПървоначално написано от KumchoValcho
било е около 2006-7г, спомням си че станах мод 3-4 месеца след като се регнах )
като се напишеше "фбр" се показваше товаПървоначално написано от Joc
![]()
Е, километричния флууд няма как да не го помня, даПървоначално написано от machoka
то честичко си се случваше май![]()
мачок, признай си, че заради мен и последователите ми се появи идеята за създаването на раздела![]()
нека знаят днешните хлапаци на кого да благодарят![]()
Чак ми звучи налудничево като се замисля колко време съм прекарал в тоя форум през годините![]()
хахахаПървоначално написано от STARWARS
който иска повече инфо за най-стабилното тролене (продължило месеци) -
ЛС :Д
а преди тва кой го е държал форума?Първоначално написано от machoka
и имало ли е "живот" тука в първите години![]()
алексПървоначално написано от Ermic
в началото е било хоствано на хит.бг
смятай ;д
тоа алекс не е ли семеен вече ?
то густо, то пусто
май даПървоначално написано от Joc
помня, че му бях писал смс, за да влезне във форума и да банне тоя дето ми пишеше "BallFace на кале!". Тогава бях сринат емоционално отвсякъде братче![]()
hit.bg колко мизерни сайтчета съм имал на него.![]()
Първоначално написано от KumchoValcho
Йеееех Ball Face и за къде без техния 8 ми ОБЛАК!!!![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9byFRa8ux70
не ме разочаровай като ми кажеш , че не идва от там.![]()