- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Прегледах си ЛС-тата..
е как да е нямало, то тогава си беше (било живота)..Първоначално написано от Ermic
аз го разделям на 4 основни 'ери' хаха
първата от началото доо един момент, там никой от нас не знае кво е било горе-долу. Имало войни с друг конкурентен сайт, също така форума (този) е бил затрит напълно и е започнал отначало..
втората е на сериозните километрични постове, когато тролът беше повсеместна атракция за всички (прословутата прахосмукачка), която аз хванах към края. тая ера приключва края може би на 2006г
третата е тази, за която НЯКОИ от нас си спомнят и бяха дейни участници, а повечето от редовните кофаджии нямат и понятие - 2006-2010 и началото на тая. Дефатко за нея си говорим в тая тема.
и четвъртата е сегашния боламач, от както култови лица спряха да влизат активно и втн умря, в която всички вие, които четете това, сте основни персонажи.
А кой го е държал преди - alex, ceco и coki по-късно.. вторият със сигурност не го знаете, но питам аз - кой помни желязната дисциплина на coki 'Нарушена е т.1 от Правилника' бан за 6 месеца.
мене тогава не можеше мачока да ме банне, щото имах динамично ай пи или както се води там![]()
то густо, то пусто
аз нямам лц-та![]()
То преди имаше шоу във всеки раздел![]()
Creative Technologie
между другото живея с една съфорумка в един блок, почти всеки ден се виждаме, пием некви кафенца![]()
даже на моменти забравям, че я познавам от форона![]()
то густо, то пусто
А кво стана със Свастиката,ямболският и др борци за свобода![]()
Creative Technologie
нали беше в харвард и се ожени и той![]()
то густо, то пусто
ей верно бе :Д:Д
иначе коя е съфорумката![]()
кво стана с уискас...
психопате тя от твойта партия беше май ...
така де, имам предвид регионално![]()
абе не помня как се пишеше :Д
то густо, то пусто
еййй верно уискаската...
не знам к'во става с т'ва момиче (даже името й забравих)
нема да забравя обаче една форумна среща...беше и тя.
хубава форумна среща се получи![]()
(добре, че повечето от тук не я помнят, защото заради думите ти щяха да плъзнат интересни подозрения за мен ;д)
Ехх то най интересното го няма вече...сега има само псевдо спамери,който дори не могат да спамят като хоратаКато нямаше "трол" имаше тролове,ся като има "тролове" няма тролване
![]()
>>DjBelev<<
Имаше едно момиче с пиърс м/у циците и червена къса коса, приличаше на Скарлет Йохансон, майко божествена беше. как се пишеше![]()
http://prikachi.com/images/522/4083522C.pngПървоначално написано от psychopath
![]()
от преди 2 мин.
п.п. вълчо, за гинесгърлката ли мислиш?>
то густо, то пусто
Никакви стари лс-та нямам аз. Сега погледнах, че първата им страница е от миналата година. Помня ги някои лс-т, само ме вкарваха в интриги.
Не съм я чел цялата тема, но мярнах за Бианка, тя беше малка тогава и форумът й даде много, сега определено нивото й е над средното. Някой път форумът е много полезен. И на мен ми даде възможност да общувам с хора, с които иначе не бих ги срещнала и научих много неща покрай него.![]()
ако питаш за реално, ви запознах на протеста ххахха ама не си каза ник естествено, та май не разбра кой е.Първоначално написано от Joc
![]()
А Ямбол пише още, сега е whiteterror, онзи ден ми се караше на лс-та нещо, забрави предложенията си за розовата спалня.![]()
верно.
ааа познахте ли съфороНката, дето сутрин не иска да се снима![]()
то густо, то пусто
бате, нещо не мога да я позная...Първоначално написано от Joc
![]()
то густо, то пусто
засичали сме се. ;д
коя все пак е съфорумката ;Д
Лили, мое ли да ми обясниш на базата на какви критерии определяш "средното ниво" и съответно кой на какво ниво е...много ми е интересно.![]()
не мога се сетя за ник, по късно ше я питам![]()
то густо, то пусто