Цитирай Първоначално написано от Red_Hair
Спри наркотиците!
Забавен си

Проблемът е не в самите кръгове, по-скоро в това, че не се махат и, че независимо колко ми е натоварен денят и колко спя през нощта, винаги съм изморен и ги има. Дори да не легна в 11-12ч., то винаги спя минимум по 9 часа, защото съм втора смяна на училище. Другото е това, че и преди ми се е случвало от недоспиване да се появяват, но като се наспя веднага се оправя и не се чувствам така изморен. Освен това не намирам логична причина в това да ги има (подразбира се от първото изречение). Наспивам се, спортувам (в даскало играя във всеки час по физкултура, ходя на фитнес 2 пъти седмично, днес и в нас въртях малко (велоергометър) и така нататък. За лятото да не говорим - по цял ден съм навън - най-вече с колелото. Или накратко - не е от това), не пуша, не пия (единствено вчера бяхме поканени в ресторант и изпих чаша бира, иначе от много, много време не съм пил никакъв алкохол) - кола и кафе също не пия. Гледам да ям плодове, но дори да не ям толкова често - не мисля, че това е единственият проблем. Все има нещо, просто не знам какво е.