- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как смятате да прекарате Коледа?
ами на Коледа с родителите, а на Нова година може и с приятели ще видим : )
Живота е рисуване без гума за триене... : )
всяка година празнувам Коледа с почти цялата фамилия на село, много е хубаво като има много сняг и всяка година е така .. надявам се и тазисвинското и виното на масата и така
![]()
Със семейството.![]()
Това е един от любимите ми семейни празници, и както всички други и аз се надявам да има сняг за празника.![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
Бъдни вечер сигурно ще прекарам с майка ми, а Коледа с баща ми и неговата рода.![]()
със семейството или пък с приятели, ще видим...
бтв ^.^ - http://prikachi.com/images/753/4103753m.jpg
Приготовленията се състоят в това да украся малката и голямата елха,да украся с разни гирлянди и дунджурийки из къщи.
На Коледа се събирам със семейството(мама,баба,дядо, леля,братовчед ми и баща ми ако дойде, 'щото с мама са разведени),сядаме около трапезата,гледаме телевизия,пускаме фойерверки,музика и танцуваме,абе главно това...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
елха,подаръци,ядене,пиене,м узика и т.н. Коледен филм .. хмм с любимите хора (приказка)
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Със семейството,как.Подаръци,е ха![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Сигурно следобяд на Коледа ще отида на кино с приятели..на някоя Коледна комедийка,а останалото време от Бъдни Вечер и Коледа със семейството,разбира се...
Всяка година на Коледа се събираме (почти) цялото семейство. Например тази година вуйчо ми каца от Лондон и ще празнуваме Коледа с него и семейството му. Може би ще дойдат лели, имаме роднини от София, от Италия.. И по принцип си ни е нещо като традиция на Бъдни вечер да сме в дядо (баба и дядо са разведени) с неговото семейство и родата от негова страна, а на Коледа има голямо събиране вкъщи. Какво правим? Ядем, пием , и ни стана нещо като друга традиция да правим по някое и друго представление (танц, песен, etc). Добре си прекарваме вечерта, с много танци и много се кефя.
После, на Нова година, заминаваме със приятелски семейства на вилата в Балкана. Там е по-тихо и затва предпочитаме да отидем там, отколкото да останем в града. И там минава супер, разходки, заря..
Ох, искам да е Коледа и Нова Година.![]()
Ще празнувам със семейството. Все още не съм украсявала, но ще се поправя най късно на 23-тиЗапочнах вече с пазаруването и подготвянето на подаръци.
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
В нас. Ядене и малко пиене. И много шоколад. На НГ ще е по-интересно.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride