.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Обичам го

Град
    WonderLand
    Зарежи го!Пълен игнор... Според мен,той се интересува,само и единствено от секса с теб.Но в момента,в който открие по-добра,теб и за това няма да те търси.Просто не си струва.
    ♥♥Това което сърцето пожелае...никои не може,да му го отнеме!♥♥

Всички ти казват,че се унижаваш по този начин.Ами така си е.Обаче съм сигурна,че го знаеш но просто не можеш да заповядаш на сърцето да спре да обича.Изхода ти е да поговориш с него,да го попиташ защо се държи толкова зле с теб,едва ли не само за секса.Кажи му,че за да правите секс трябва да започне да се държи добре ,а не да гледа на теб като играчка.Ако ти каже че нещо от рода че те иска само за секс(сигурно няма да ти го каже в прав текст) му бий шута,ако не му дай шанс и ,ако пак се държи зле с теб ще трябва трябва да спреш да го обичаш.

Повече от фен Аватара на thelover3
    Просто прекрати абсолютно всички контакти с него! Ясно е че той само те използва! намери си някой, който да се отнася с уважение към теб и който да те обича истински. Зарежи го тоя. Той не заслужава любовта ти. Опитай се да зо забравиш. За целта трябва да спрете да се виждате, ако ти е приятел във фб- откажи му приятелствто и излизай повече с приятели. Успех

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ти всъщност на колко си ? Как може да му позволяваш да се държи така гадно с теб ? И да те използва , все едно си му на повикване. То като гледам не , че не си , ама въпроса ми е защо позволяваш да те използва , заради единия секс. Няма чувства към тебе , не се залъгвай. Като те е видяла такава лесна и щом му се връзваш всеки път. ;x
    Извинявай, че бях груба , но се осъзнай и спри да му позволяваш това.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си