.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 133
    Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Отвратително е просто. Че ще свикна - ще свикна. Но е отвратително. Даже последните дни изобщо не ми се влиза тук и то заради новия дизайн, наистина, супер отблъскващо е. А и защо мога да пускам мнение само от "Бърз отговор" ?

АБЕ ИДИОТИ ЗАЩО ТАКА БРУТАЛНО СЪСИПАХТЕ ФОРУМА???

САМО ЗА ДА МИНЕТЕ НА ПО-НОВА ПЛАТФОРМА ЛИ?

ЗА КЪВ ЧЕП?

НЕ СТИГА, ЧЕ Е УЖАСНО, АМИ Е И БЕЗЛИЧНО! ПРЕДИ ПОНЕ ФОРУМА И САЙТА ИМАХА ВИД...

СЕГА НЕ МИСЛЯ ДА ВЛИЗАМ ИЗОБЩО ПОВЕЧЕ ТУК. НЕ МОГАТ ДА СЕ ЧЕТАТ ТЕМИТЕ, КАКТО ПРЕДИ... НЕ МОГАТ МНОГО РАБОТИ КАКТО ПРЕДИ... ДАЖЕ ЕДВА ВЛЯЗОХ! НЯМА ГИ И ЯКИТЕ ЕМОТИКОНИ ПФФ...

И ДА, ВИКАМ!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Аватара ми ще ме побърка........... Защо става така? На едни добре, на други зле??

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от acer666 Виж мнението
    АБЕ ИДИОТИ ЗАЩО ТАКА БРУТАЛНО СЪСИПАХТЕ ФОРУМА???

САМО ЗА ДА МИНЕТЕ НА ПО-НОВА ПЛАТФОРМА ЛИ?

ЗА КЪВ ЧЕП?

НЕ СТИГА, ЧЕ Е УЖАСНО, АМИ Е И БЕЗЛИЧНО! ПРЕДИ ПОНЕ ФОРУМА И САЙТА ИМАХА ВИД...

СЕГА НЕ МИСЛЯ ДА ВЛИЗАМ ИЗОБЩО ПОВЕЧЕ ТУК. НЕ МОГАТ ДА СЕ ЧЕТАТ ТЕМИТЕ, КАКТО ПРЕДИ... НЕ МОГАТ МНОГО РАБОТИ КАКТО ПРЕДИ... ДАЖЕ ЕДВА ВЛЯЗОХ! НЯМА ГИ И ЯКИТЕ ЕМОТИКОНИ ПФФ...

И ДА, ВИКАМ!

бай бай

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Може ли да се увеличи шрифта на мненията? Не мога да го увелича от браузъра, защото съм с малка резолюция и панела ми излиза извън монитора.

Помня, че и предния път като се сменяше дизайна беше същата работа Всеки недоволен, ама ще свикнете :P

1.Супер, че сте сложили бърз отговор - това най-много ме радва;
    2.до колкото помня, четох в една от статиите горе, че имало опция за рейтинг на дадено мнение - аз ли не я виждам или?
    3.И най-големия минус за сега е, че не мога да виждам мненията на потребителите.

Иначе нямам проблеми с лаг или невъзможност да си вляза в профила.

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Може ли да се увеличи шрифта на мненията? Не мога да го увелича от браузъра, защото съм с малка резолюция и панела ми излиза извън монитора.
    не искам да прозвучи грубо, шрифтът на всеки нормален монитор е ок и е напълно стандартен.
    Gwendoline можеш да си видиш постовете, като си щракнеш на ника има едно бутонче 'виж форумните мнения'.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Най-много потребители са били онлайн 7 975

Евала

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    не искам да прозвучи грубо, шрифтът на всеки нормален монитор е ок и е напълно стандартен.
    Работата е там, че проблемът може да е по-дълбок от моята резолюция. Направи ми впечатление, че доста хора се оплакват, че им дразни на очите. Мен също ме болят очите.

Може да е оптическа измама, но или самият шрифт, или големината му създават проблеми не само за мен.

Примерно шрифтът в полето за бърз отговор е ок. Някакси по-широк е и по-лесно се чете.

anonymous708973
    Guest
    Откъде мога да си увелича лимита на личните съобщения?

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Работата е там, че проблемът може да е по-дълбок от моята резолюция. Направи ми впечатление, че доста хора се оплакват, че им дразни на очите. Мен също ме болят очите.

Може да е оптическа измама, но или самият шрифт, или големината му създават проблеми не само за мен.

Примерно шрифтът в полето за бърз отговор е ок. Някакси по-широк е и по-лесно се чете.

Ако правилно говорим за шрифта (фонт и големината) на самите постове, с които са изписани, то той е напълно идентичен с всеки друг подобен форум. Проблемът с очите май идва от фона, който е сив и като цяло от цветовата гама.

PinkPan7her не можеш сама да си увеличш лимита на съобщенията, а ние сме го направили да е 500.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Все още мога да пускам мнения само и единствено от "Бърз отговор" ???

Голям фен Аватара на Shizaya
    Град
    Beyond the clouds ~the promised place.
    Ще се оправи ли проблема с ужасно разтеглените аватари скоро?
    » Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Абе я да попитам как да разбера че някой ми е пратил ЛС. Чекнах опцията да ми се появява попъп, разрешени са ми изскачащите прозорци от браузъра, обаче не става. Трябва ръчно да гледам... никъде не показва и ако имам непрочетени...

Къде е врътката?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Нещо немога да си сложа подпис. Всъщност немога да намеря полето за него. Ако е това поле до аватара, не се получава нещо. Някой ако може да ме светне ще съм благодарен.

Голям фен
    Защо не мога да си сменя аватара?
    Хора много , Човеци малко !

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Абе я да попитам как да разбера че някой ми е пратил ЛС. Чекнах опцията да ми се появява попъп, разрешени са ми изскачащите прозорци от браузъра, обаче не става. Трябва ръчно да гледам... никъде не показва и ако имам непрочетени...

Къде е врътката?
    И при мен е така..

Аз лично не съм гледала обстойно сайта още,сега ще го разгледам.Само искам да кажа,че цветовете ми идват малко подтискащи.Не можеше ли нищо с малко по-голяма цветова гама от сиво?Иначе Бързият отговор ми харесва много,Бързата навигация също.
    П.П.-Аватара не ми се вижда...
    Последно редактирано от shokoladchety : 12-10-2011 на 10:49 Причина: намерих кфо не му е наред...
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Не ми харесва как трябва да скролирам нагоре, за да се върна в раздела, няма ли как да го има същото поленце и отдолу? Имам предвид като това -> Форум>Подфорум>Подфорум>Те а, което го има горе.
    По-удобно ще е.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Не ми харесва как трябва да скролирам нагоре, за да се върна в раздела, няма ли как да го има същото поленце и отдолу? Имам предвид като това -> Форум>Подфорум>Подфорум>Те а, което го има горе.
    По-удобно ще е.
    Използвай падащото поле долу "Бърза навигация".

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Кога ще се оправят подписите?

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Мега фен
    Абе, подписа как се редактира? Отидох в профила в опция редактирай подпис, но не става....

anonymous708973
    Guest
    Интересно ми е наистина по кой проблем работите в момента.

работи ли се изобщо ?

Първо поздравления от мен, че пуснахте новия сайт и форум, но има какво да се доизкусорява във форума! Ето и проблемите, които забелязах аз, като се има предвид, че вече не влизам толкова често:

1. Правилата на форума на адрес: http://www.teenproblem.net/f/pravila.html - НЕ се четат, пък един форум без правила, си е като разградена нива нали...

2. Има проблеми с публикуването на "Нов отговор" в темите - постоянно ме преквърля на "Бърз отговор"

3. BBCodes - за Youtube и Vbox - не работят! Тука ще Ви помогна малко...

За Vbox-са

Код:
    [vbox]http://vbox7.com/play:{SIMPLETEXT2}[/vbox]
    Код:
    <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="450" height="403"><param name="movie" value="http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid={SIMPLETEXT2}"><param name="quality" value="high"><embed src="http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid={SIMPLETEXT2}" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="450" height="403"></embed></object>
    За Youtube

Код:
    [youtube]http://{SIMPLETEXT1}youtube.com/watch?v={SIMPLETEXT2}[/youtube]
    Код:
    <object width="480" height="360"><param name="movie" value="http://{SIMPLETEXT1}youtube.com/v/{SIMPLETEXT2}&amp;hl=bg_BG"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://{SIMPLETEXT1}youtube.com/v/{SIMPLETEXT2}&amp;hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
    Това е за сега!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си