- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Стига сте мрънкали ве.
Знам, че не ви харесва форума. Свикнали сте със старичкото, бъгаво, семпло и елементарно phpbb2. Но него вече го няма - get over it.
Свиквате с новото, което впрочем е милиони пъти по-добре, главно заради малките удобства, които предлага.
Така че всичко малко по малко ще се оправи. Така е с всичко ново, свиквайте.
Защо трябва да се возите на лада, като може да се возите на ферари?![]()
никой не мрънка против удобствата ... изказват се негативи заради грозния, да, грозния дизайн ... някой много точно каза, че все едно е аматьорски форум .. някво бледо и по-тъмно сивичко ... като всеки друг форум
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Аналогията с колите е добра. До сега всички са се возили на Лада, и като се качат на последната С-класа не знаят как се отключва, как се пали, как се кара и как се сменят скорости хаха ) ше свикнете.. а дизайна и мен ме дразни, прилича ми на погребална агенция, ще видим как да направим да може да се избира и да има по-ярки.
На мен ми харесва. Само да ми беше малко по-тъмно и цветничко ще е супер, може би ако добавят някакви теми ще се получи добре.
какво му има на цвета, без онова ужасното червеното да ти насълзява очите е по-добре
[b]
Само от направена съпоставка на Source Code на предишната версия с тая можеш да кажеш че е поне 3 пъти по-малка, съответно е по-бърз. Това че домейна има още старото ви инфо е друг проблем.
През CMD пишете ipconfig /dnsflush > ipconfig /release > ipconfig /renew.
Пък ако не стане рестартирайте модема или извадете кабела за нета за около половин минута.
Очаквам да можем да си сменяме темите на форума за напред, защото наистина е едно обикновено такова.
Започнах малко по-малко да му свиквам..
*сън*
Що не пише като някой е писал в някоя тема, като има нов thread ..
Всичко е ОК, само не знам как да излизам от темата, трябва да цъкам back,back,back.
Иконките не знам как се вадят, шрифта как се сменя и защо ми зарежда толкова бавно.
Тва сивото е изтъркано, където и да вляза повечето форуми са сиво и бяло направо съм им се нагледал.
Червеното беше по добре определено, поне за мен.
нещо против ладата ли имаш?.... мен ладата си ме радваше.. 'ного даже
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Мен пък това ярко червено толкова много ме дразнеше...бъркаше ми в не знам и аз кое...![]()
Цветовете лесно ще ги оправим, важното е, че зарежда много по-бързо, а и "носи" по-леко.
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
това.
какви удобства ? не може вече да се гледат всичките постове на някой, не видях никъде "актуални теми" или нещо такова... ако греша ( от 5-6 минути го гледам, одеве само постнах в темата, че съм недоволен :d ) - някой просто да ме поправи...
*edit*
И защо по дяволите ми премахна всички главни букви ?!?
не е толкова зле, просто пуснете някакъв наръчник, защото не мога да се оправя тук, наистина. нито с емотиконите, с нищичко. просто ми идва сложно - пък може и аз да съм тъпа :d
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
с червено е ми излиза доста добре. От рекламата на Coca-Cola![]()
Аве.. добре си е. Само тоя депресиращ фон да се смени и всичко ще е на 6..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
LadyDi ти не беше ли модератор ?? или просто не са ви се появили звездичките ;д ; ))
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
заради рекламата на кола ми е в старото червено отстрани и е доста по - добро :Д
n00bs
на мен ми харесва сивия фон ... като завити охлювчета е :Д
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
винаги е едно и също...
и фейсбук го плюят като се промени, после свикват, а после плюят по-новото и защитават това, което преди време пак са плюли...
Явно няма угодия. Мен дизайна много ми харесва, защото мразя шарениите и обичам сивото и обикновеното. Ама децата искат да им е шаренко.
Ще бъде добре наистина, ако се направят поне 2 теми, между които може да се избира, за да не ни се налага да прибягваме до разни плъгини.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test