.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Град
    Кърджали

Предложение за инсталиране на мобилна версия на форума!

Здравейте на екипа на TeenProblem.
    Искам да ви предложа една програма чрез коята форумът, може да бъде достъпен от потребители, ползващи Android Smartphone, BlackBerry или IPhone, самата програма представлява плуг-ин за форумът и приложение за съответните мобилни операционни системи, като плуг-ин-ът се инсталира безплатно, а приложението трябва да се закупи(разбира се обаче в интернет може да си ги намерите безплатно, поне за андроид съм намирал, но за другите мобилни ОС нямам представа дали го има), много ще е хубаво ако форумат е достъпен през телефоните на всички, защото ще могат да го четат по-всяко време и на всякъде и най-важното е, че форумът зарежда бързо и прави много по-малко интернет трафик!

За повече инфо погледнете тук: http://www.tapatalk.com/

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Забрави да добавиш, че Tapatalk е платено

Град
    Кърджали
    Писал съм, че трябва да се закупи, но аз ползвам Android и приложението го намерих в Интернет!
    Предполагам и за други телефони може да се намери кракнато, но за това проверете в бг форумите за мобилните операционни системи!

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Не схвана. Платформата за форума е платена, приложението е вече друг въпрос.

Град
    Кърджали
    http://www.tapatalk.com/faq.php

Q: How much does it cost?

A: As a forum owner you are free to activate Tapatalk in your forum, and you are free to remove/deactivate it anytime you want to.

Според това удебеленото е напълно безплатно за форума активирането на тапаталк-а !

Много добро предложения. Точно от това се интересувах днес. Най-вероятно до няколко седмици ще го направим. В крайна сметка и аз съм Андроид фен

Град
    Кърджали
    Радвам се че предложението ви е харесало, надявам се и на другите потребители да им хареса функцията след като се реализира

А не може ли и за симбиен?

Град
    Кърджали
    Някъде бях чел, че има и версия за симбиан, но за повече инфо провери в гуугъл.

Град
    Кърджали
    Има ли някакво развитие относно моето предложение?

Град
    Кърджали
    Извинете за двойния пост, но просто искам да попитам да ли има развитие относно моето предложение?

Голям фен Аватара на play23
    Те с по-важните проблеми не могат да се оправят, едва ли ще се занимават с това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си