.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

С всеки изминал ден чашата прелива

Ще бъда кратка, харесвам (даже смея да твърдя, че съм влюбена в него) вече 2 месеца.Бих определила всичко като любов от пръв поглед, общо взето бяхме си гоовили 2, 3 пъти (през, които разбрах, че е възпитано момче с много цели) Минаха 2 седмици, в коиито с всеки ден се увличах все повече...нямах смелост да говоря с него, нямах смелост в очите да го погледна..получавах странно сърцебиене когато го виждах..беше ми ясно, че няма да мога сама да му кажа, за това приятелката ми поговори с него (те не се познават) той беше казла, че не изпитва нищо към мен, но ще запази това в тайна, даже, че няма да ми казва, че знае..отдръпна се от мен, от тогава не сме си говорили много..но през това време той продължи постоянно да ме гледа и щом забележи, че и аз си отдръпва погледа.След това разбрах, чер ходи с момиче от съседния клас...толкова болно ми стана..така се разплаках...и от тогава всеки път когато бяха заедно прегръщаха се той не спираше да ме гледа (прегърнал нея но мен гледа) не издържаха и 2 седмици, той се раздели с нея, но останаха добри приятели, от момента, в който се разделиха той започна да ме гледа още повече да се усмихва..ЯСНО ВИ СТАНА, ЧЕ СЕ ОБНАДЕЖДИХ..но не нищо не се случва вече 2ра седмица и той прдължава с тези погледи...просто ми писна, да съм в очакване.. и малко по малко си търся занимание коеот да ме откаже от него... започнах да се базикам с едно момче (баизк от двете страни е ) че го харесвам, че сме заедно и тогава той някак се намесва в разговора или започва да се смее..и след това идва при мен и другите момичета и започва да сваля една..сякаш на пук ми прави..незнам вече... дайте съвет моля..
    .................

Повече от фен Аватара на Meoww
    Не е трябвало да караш приятелката ти да говори с него...мъжете не обичат такива работи. Трябвало е ти да говориш с него...ако още искаш да си с него поговорете. Ако има намерения към теб ще ти каже, или ще си проличи. Ако няма, голяма работа.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Хващаш го, дръпваш г настрани и питаш дали нещо се случва. Обясняваш, че ти се струва, че те гледа, че флиртува, питай го дали ти се струва или наистина има истина в това.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Просто не се спичай и говори с него.. дали ще е по интернет или на живо ти си избираш, но не оставяй нещата така!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

а според вас имам ли шанс?
    .................

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Според мен няма как да разбереш дали имаш шанс без да отидеш и да говориш с него. Поне пробвай, най-малкото, защото нищо не губиш. А що се отнася до погледите - те не винаги значат нещо.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Благодаря много
    .................

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове