.
Затворена тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Голям фен Аватара на mrankoniiii

Тест за девственост

Значи въпроса ми е следния
    На една моя приятелка техните и правиха тест за девственост и се чудя как се провежда точно и на няко правили ли са ми . Тя не иска да ми каже , че техните и били забранили да разказва
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Отиваш при гинеколог, катериш се на гинекологичния стол и се прави оглед от специалист.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Мерси и аз така предполагах , но знае ли човек какви глупости измислят
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Получи отговор на въпроса си.

end

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си