.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Post Как да махна с домашна рецепта белезите от акне?

Сега това е новият ми проблем-белезите ,които останаха от чопленето на пъпките...как да ги махна с домашна рецепта или с някакъв продукт от аптеката?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За препарати от аптеката имам опит с Мелабел и Скинорен. Мелабелът е избелващ крем, а скиноренът излющва. Не вярвам положението да е толкова зле, та да трябва да прибягваш до медикаментозно лющене. За да не останат хиперпигментирани петна, е трябвало да си вземеш продукт със SPF 20-30 за анеична кожа и да изчакаш кожата да се обнови и петната да изчезнат от само себе си.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    За препарати от аптеката имам опит с Мелабел и Скинорен.
    Хвърлила съм му око на Мелабел. Добър ли е ? След колко време се забелязва ефект ?

Град
    пространството на Дисе
    Ами аз по начало съм си светла, разлика в тена не забелязах, но тогава и акнето ми беше контролирано с други мазила и не ми се появяваха белези. Сега на когото кажа, че съм била с досадно акне в пубертета, не ми вярва, тъй като кожата ми, смея да твърдя, е хубава и не ползвам пудри и фон дьо тен. Проблеми имам само около овулацията, но несъвършенствата бързо погарят от Акне аут лосиона.
    Не ми харесваше, обаче, задължението да съм с фотозащита и да внимавам да не се хиперпигментирам и от нощната лампа едва ли не.
    Скиноренът /азелаинова киселина/ при нанасяне смъди досадно и изнервящо в началото, а и е пъти по-скъп. Предотвратява, обаче, и появата на комедони.
    Без рецепта е.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Ако са прекалено тежки с лазер, но ако не са.... ^^

Домашна рецепта: редовно да мажеш засегнатите места с кашичка смес от мая и прясно мляко.
    Един момент невнимание - цял живот страдание.
    НЕ на войната по пътищата!

Град
    София
    Мерси ще го потърся по аптеките !

Град
    пространството на Дисе
    За нищо. Пак заповядай.
    Ако си вече извън пубертета, драсни да измислим нещо и за лечението на акне в зряла /уж/ възраст.

Град
    София
    Не, аз нямам акне и никога съм нямала, ще го ползвам за избелване

На каква цена е този Мелабел,аз имам малки дупчици по лицето ,акне не мисля че съм имала някога и не мога да разбера от какво са .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си