- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как смятате да прекарате Коледа?
Интересно ми е как хората прекарват Коледа. Какви приготовления има, как празнуват, с кого /семейство, приятели...т.н/, доволни ли са. Споделете!
Все още нямам планове,но най вероятно със семейството.Елха,подаръци, ечетен брой постни ястия..всичко както трябва да е.
У дома с родителите ми. Ако се присъединят близки и съседи ще е още по-добре. Жална му майка, ако нещо се опита да ми попречи на плановете![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Семейно, разбира се. Коледа е празник, който с мъжа ми празнуваме разделени (все още). Той е с техните, аз съм с нашите.
Иначе както си се празнува-на Бъдни Вечер има нечетни, постни ястия на масата, седиме, говорим си, а-уИмаме елха, има и подаръци (не са под нея, защото тя е мъничка). Приятно е, усещането за сплотеност на тези празници.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
В последните години не съм имал коледно настроение, но тази смятам да променя нещата. Смятам сам да украся и да прекарам хубаво празника в уютна семейна обстановка![]()
Със семейството разбира се. Но пък на нова година ще се развихрим с приятелчета![]()
И на мен това ми е любимия празник. Ще го прекарам вкъщи със семейството. Майка ми има на 25.12 рожден ден, така че празнуваме 2 празника. Елха, подаръци, коледни песни, много ястия и десерти и най-вече страхотно настроение.![]()
![]()
![]()
Семейно.
Толкова рядко се събираме вече да празнуваме каквото и да било...
липсват ми старите времена.
подаръци, ваканции...хубаво беше :Р
Разбира се, че ще празнувам със семейството. Та това си е семеен празник! Иначе всичко си е както трябва: нечетен брой постни ястия, елха, подаръци, питка и коледни песни!![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Рано е още , но най - вероятно Бъдни вечер със семейството (както всяка година), Коледа някъде на гости или у нас ще имаме гости (пак приятели и роднини). Последните няколко години ми беше все тая, че идва Коледа, но сега от няколко седмици насам, може би заради украсата, която наслагаха вече, нямам търпение да дойде.![]()
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Разбира се,Коледа я празнувам с семейството.Някакси ми е гадно,че сме почти Декември,а още няма сняг по улиците..![]()
по принцип правя елхата и слагам някви лампички глупости..към 10-15 декември
подаръци за нашите,братовчедките ми,приятелките ми
преди бъдни вечер ходим да пазаруваме с майка
на 24 готвим и вечерта сядаме заедно тримата..
после на Коледа пак същото, ама през деня ходя при родата да си получа подаръците и да обядвам с тях
иначе за манджите
за коледа обикновено има пържоли, сърми, салати, торти, питки, ядки, баници, алкохол, мезета и подобни
за нова година същото, ама основното не е пържолки, ами капама <3
Със семейството ми.Това е любимия ми (семеен) празникИначе не празнуваме много интересно,имаме си украса,разни вкусотии,приказваме си и така.
П.С.Весели празници на всички![]()
![]()
доволно на отрупаната маса
6б3З10
Силно се надявам да бъде със семейството..сняг,топъл дом и приятни мигове..........
Със семейството. Това не е Нова година,че да я празнувам с приятели. Това е Коледа,семеен празник.
И мен ми е носталогично. Искам да съм малка и всичко да е като в приказките.
А да,искам и сняг.
Искам една вълшебна Коледа както,когато бях малка.)
ами с родители ми до камината, гледаме през прозореца фоеверките, ядем :d , подаръци, други роднини или съседи, елха, песни, абе има време ще видим :d
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Тази Коледа за мен ще започне от 20-ти и всеки ден ще бъде празник.Коледа със семейството и приятели. За Нова година все още не знам.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
коледа е семеен празник и го празнувам със семейството ми.обикновено на село,а нова година пак ще се събирам с познати на домашно :d
>>DjBelev<<
Помня преди години как почти цялата рода се събирахме в къщата на баба и дядо за Коледа. Прекарвахме си повече от страхотно на този празник. За жалост в последните няколко години тези събирания не се състоят, не знам каква е причината... Та и тази година сигурно ще сме си само нашето семейство в нас. Няма да е кой знае какъв празник, защото нашите са на работа до обяд. Ще се съберем само да вечеряме.
И спря да се върти за миг земята..
със семейството естественоа вече на нова година може с приятелите
![]()
ами ние смятаХМЕ да ходим във Виена на Алпите обаче видяхме че няма сняг и всичко се провали прекарвам я със семейството и да бъда честна е доста скучно защото майка ми си говорят за работа и аз оставам сама ама ако имам късмет намирам някои като мене и си говорим и забавляваме![]()
ами на Коледа с родителите, а на Нова година може и с приятели ще видим : )
Живота е рисуване без гума за триене... : )