- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвате ли лесни момичета?
Да, естествено
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Абсолютно подкрепям частта с изпълняването на желанията, а не отричането им. Това, че искам секс и го правя, не ме прави лесна. Лесна би ме направило, ако го правя с всеки срещнат, щото ми се е усмихнал. Замисли се обаче... искаш ли такова момиче до теб?
Истината е, че повечето се радвате на лесни момичета, но не искате ВАШЕТО момиче да е лесна към никого другиго освен към вас.
Ех, деева, уж се справям![]()
Съгласна съм с hamilcar .
И не да пускаш на всеки ,но като си хванеш гадже,само за да си интересна да обясняваш ''ама аз не съм такава,ама рано е'' е ....тъпо![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
ахахах.. яко филми![]()
!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ако бях мъж и имах също толкова пораснал начин на мислене, какъвто имам в момента - не, нямаше да харесвам лесни момичета. Че са хубави - няма спор, не обичам да злобея срещу други представителки на пола ми. Но ако бях мъж нямаше да са ми особено интересни - какво загатващо има в едни големи цици, пльоснати под носа ми и един задник, който се подава наполовина под полата? Може би, ако бях някакъв изключително загорял, щях да точа лиги по снимките им и дългите им крака, намазани с бронзант. Може би нямаше да е лошо да изчукам някои от тях по веднъж, но пък ако не ми се удаде възможност - все тая, ако разбирате какво имам предвид.
Не! Сега ще ми кажете, че не съм добре и т.н. Аз искам да си го спечеля, така удоволствието е много по голямо : ))
Всички ги харесвате лесни, но не искате гаджето ви да е лесно. Мислите си, че като го вкарвате вие и сте голямата работа. Е не сте. За жената мъжа е излишен израстък на к*ра. Аз никога не бих спала с такъв дето ми носи пантофи. Поне някви маркови обувки да бяха.
За тъпи пикли като теб - може би.
Вземи се стегни, ако искаш някога да разбереш какво значи да имаш истинска връзка с мъж.
И точно носенето на пантофи е супер мил жест, който би спечелил едно нормално момиче.
Pics or it didnt happen.
Често уважението от моя страна е срещано с лошо отношение, обиди, изневери...
Малко съм обезверен. Няколко съвпадения са достатъчни да създадът твърдо лошо мнение, за всички жени, на един мъж.
он топик
Хората, които ме познават знаят, че ще я скастря "лесната" преди да съм се усетил, тъй че дали ми харесват не знам.
Това е при условие, че тя прояви инициатива. В обратния случай, просто автоматично момичето за мене отива в списък - не - лесни.
Просто защото съм се потрудил, било то и малко.
SweetySmallDevil, не си прави генерални заключения. Не знам на колко си години, ама очевидно бъкел понятие си нямаш от нещата, че да питаш "дали има един, който уважава момичетата и не му е за едното лашкане". Уотевър.
Който не ги харесва треа да е будала![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
ROFL тва да не е форум за секс запознанства и похвали???
Женско съм
ae Митио Пищака да не ти е ИДОЛ вее !?![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
На всеки мъж му харесват лесните момичета. Аз ги харесвам. Да са живи и здрави лесните момичета.
Аз съм момиче и ги харесвам - те са за забавление и удоволствие, сериозните връзки са друго нещо.
Абе не се сещам, този, явно супер успешен метод, от кой филм го видя...? Момичетата, които уж си боцнал докато си "почиват", не са лесни, а пияни, лесните щяха да пуснат и без виното. Всъщност, лесни жени за мен няма - всички си имаме причина, дали ще е виното или нуждата - главата си стои на раменете. Аз бих си легнала с някой и за пантофките, стига да са розови
. Естествено, последното ми изречение, както и твоя филм, е близко до паралелната реалност.
Последно редактирано от PrOfAnE : 12-11-2011 на 22:12
Според мен лесните порсто знаят какво искат. И не всяка е лесна всеки ден - т.е. е лесна според този който я сваля. Ако и се прави секс с него - е лесна, ако не - е трудна. Понякога секса е просто секс.
ти направо ги поооооориииишш каТ РИбИ , пълниш ги Кат чушкИИи
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]