.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 126
    Повече от фен Аватара на musicinmyveins

Относно парите.

Стана ми интересно какво е мнението на момичетата тук за парите.В хипотетична ситуация->Има някое момче,което ви е привлякло по някакав начин (външност,характер няма значение) и започвате връзка с него.В един момент разбирате,че той има много по-малки финансови възможности от вас . Това ще промени ли по някакъв начин мнението,отношението или като цяло поведението ви към въпросния.(в дадената ситуация не може да прецените,че момчето е с по-малки възможности,защото ходи прилично облечен , чист и спретнат).

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не, няма. Има доста по-важни неща.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повечето тук са на по 14-15-16 ,а на тези години не мисля,че парите могат да влияят по някакъв начин.
    Пък и щом момче ме е привлякло с външност И характер к'во значение имат парите..
    Eто такъв е живота,несправeдлив...
    Аз ви обещавам-ще го изживея красиво.
    Ето такъв е живота,като гърмяща змия.
    АЗ ВИ ОБЕЩАВАМ,ЧЕ ЩЕ БЪДА НАЙ-ДОБРАТА!

Нали си наясно,че на днешно време парата е то огромно значение за повечето...От там ми дойде и идеята за темата

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Няма да си променя мнението за дадения човек. Това, че има по- малко финансови възможности не значи, че един вид той: "За нищо не става"..

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    На този етап не бих гледала парите, но вече след като бих искала да имам сериозен мъж до мен, който да може да издържа мен и децата ми.. тогава малко или много ще се съобразява и това.. пък ако няма такъв .. здраве да е. Не би трябвало да се гледат парите, но без тях не може..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Изобщо, това няма никакво значение.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Повече от фен Аватара на Meoww
    Не мисля, че това би променило отношението ми към него...

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    Не мисля че парите са важни.Зависи пак разбира се зa какви отношения става въпрос.. : ) Ако е брак ще трябват..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima Виж мнението
    На този етап не бих гледала парите, но вече след като бих искала да имам сериозен мъж до мен, който да може да издържа мен и децата ми.. тогава малко или много ще се съобразява и това.. пък ако няма такъв .. здраве да е. Не би трябвало да се гледат парите, но без тях не може..

Съгласна съм.
    И все пак... честно казано, няма да ми е приятно на мен да ми се иска да отидем някъде (нямам предвид да се дават луди пари на бар, примерно) ... да речем, на картинг и той да ми заяви, че нямал пари. За веднъж-два-три пъти ще го разбера, ама всеки път да се ходи на разходка в парка или на кафе е кофти. По същия начин няма да се чувствам комфортно, ако той иска да ходим някъде постоянно, а аз не мога да си го позволя.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima Виж мнението
    Съгласна съм Пък и аз не си изкарвам парите сама,че да имам претенции към доходите на гаджето ми...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на djipsito
    Ами.. не са на първо място парите, наистина. Ако съм го харесала външно и като характер, липсата на пари няма да ми промени отношението към него. Дали ще си променя държанието зависи от него. Имах едно гадже, бяхме два месеца заедно.. Излизахме, всичко окей, винаги вървяхме пеша, понеже нямаше пари дори за автобус, нито имаше карта. Никога не ми е пречило тва, даже много ми харесваше да навъртаме километри пеша. С времето обаче, тва, че няма никви пари, а и баща му не му даваше за едно кафе почна да си оказва влияние, понеже много често всичко беше на моя сметка. Цигари, ядене, пиене... Не ми е пречило, че аз плащам. Винаги когато сме били навън и ми се яде нещо, го питах дали иска и ако е искал ми е казвал и съм му взимала и на него.. Сега, тъпо е аз да ям, а той да стои и да ме гледа.. Да, ама по едно време започна хич да не се усеща и да става нахален и нагъл, да не се усеща как прекалява и като ми е кипвало съм му казвала в прав текст. Примера за който се сещам е, че веднъж както си пушех ми издърпа цигарата от устата и почна да пуши, ама едно назобено такова и го чаках, чаках и накрая му викнах да ми я даде. Няколко пъти така се случваше или почваше да ми се сърди и да ме упреква ква съм била стисната и му извиках "Ми купи си цигари", щото ми кипваше тотално. Аз не съм за едната цигара, ама да ми поиска като човек или де да знам... Или пък другото "Поръчай ми еди кво си за ядене"...

Така де, бая се отплеснах, ама мисълта ми е тва, нямам проблем аз да плащам, просто всичко си има една граница, която... е добре да не се прекрачва. Последното, което съм, е стисната. Ама не мога да търпя несъобразително и нахално държание. Не съм го късала заради тва, нито нещо се е променяло в мен към него, просто тва нещо е ставало причина да се скараме. Малко или много влияе. Вече ако имам сериозна връзка и мислим за общо съжителство и т.н, искам да съм сигурна, че тоя човек има сигурна работа и, че няма утре да се чудим как да свържем двата края и да опираме до нашите..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    djipsito, а той защо не се е опитал да си намери работа?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Божичко ...... Мене ме е срам дори да си помисля да искам пари от приятелката ми камо ли да я карам да ми поръчва купува и т.н.Може пък и аз да не разбирам де,защото не съм бил в такова положение,но има момичета на които възможностите(на родителите им по-точно) са доста големи и ми стана интересно дали точно тези момичета търсят момче с г/д същите възможности .

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Не. По-важно е какъв човек е. Никой не е лишен от пари по свое желание. /Всъщност не точно ... ако е работоспособен ,но не работи ,а се оплаква ,че няма пари - няма да ме нарадва/
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins Виж мнението
    но има момичета на които възможностите(на родителите им по-точно) са доста големи и ми стана интересно дали точно тези момичета търсят момче с г/д същите възможности .
    и да го отричат и да не го отричат е точно така. изключвам вариантите 12-16 годишни, които не знаят разликата между блузка за 150 и за 15. по-нагоре вече е малко по-различно. в смисъл любов, любов, ама ей такава ситуация, като описаната от djipsito е отвратителна. особено пък ако на по нататъчен етап решите да живеете заедно. не е до поставяне на парите на първо място, но проблемите свързани с тях водят до такива караници, че чувствата се забравят.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Влияят, ако няма амбиции да работи и съответно печели, защото един ден няма да е хубава и другата крайност- жената да не се прибира по цял ден, да работи на няколко места, а той да си седи вкъщи и дори домакинска работа да не подхваща или да работи за жалки пари, да върти домакинството и да се чувства непълноценен.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Калпазанката каза нещо много хубаво - би се чувствал непълноценен и неизпълняващ отредената от обществото му роля.
    Respect my authoritah

Повече от фен Аватара на antineutral
    Парите нямат значение само тогава, когато човекът в двустранните отношения(няма значение дали е момчето или момичето), се е отърсил от представата за това, което те дават. Но такива хора са рядкост.

Гадно е за самото момче..смисъл, чувста се някак старнно и прочие.. ама, това не е водещ фактор в една връзка..всъщност, в момента имам връзка с такова момче.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    На този етап не ме интересуват, но може би като стана на 20-30 години и искам сериозна връзка, ще имат значение малко или много, особено ако живеем заедно. Зависи на колко си и какви по-точно искаш да са взаимоотношенията ви. Дали ще са по-сериозни или не.
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Абе да е умен и образован, взимам го ! В днешно време доста голяма част от хората са застрашени да останат без работа или изобщо да не си намерят такава. Важното е да са амбициозни и да търсят, винаги има начин за излизане от кризата.
    Обаче аз да издържам мъж - абсурд ! Даже ако има твърде осезаема разлика в неговите и моите доходи бих се замислила дали не ме използва.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Абе да е умен и образован, взимам го ! В днешно време доста голяма част от хората са застрашени да останат без работа или изобщо да не си намерят такава. Важното е да са амбициозни и да търсят, винаги има начин за излизане от кризата.
    Обаче аз да издържам мъж - абсурд ! Даже ако има твърде осезаема разлика в неговите и моите доходи бих се замислила дали не ме използва.
    Напълно съм съгласна. Ако има амбиция и нюх за това да се справи с положението, мисля че бих изкарала известно време само по кафета или домашни събирания.

Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    Гадно е за самото момче..смисъл, чувста се някак старнно и прочие.. ама, това не е водещ фактор в една връзка..всъщност, в момента имам връзка с такова момче.
    Момчето може да се чуства гадно само ако ти поставяш така нещата...Принципно преди бях решил да се занимавам с една,която отдава прекалено голямо значение на парите (баща и работи в чужбина и хвърля адски много пари по нея) -парфюми,маркови дрешки,обувки въобще... И тя претендира за възможностите и (на техните по-конкретно)' ,което едновремено ме накара да разбера,че няма как това ,че аз не хвърлям 700-1000 лева на месец за глупости (като например парфюми запо 200 лева и дънки за 250 примерно само заради няква табелка) да не попречи на връзка с нея също така и ме отврати това желание за самоизтъкване...

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Съгласна съм.
    И все пак... честно казано, няма да ми е приятно на мен да ми се иска да отидем някъде (нямам предвид да се дават луди пари на бар, примерно) ... да речем, на картинг и той да ми заяви, че нямал пари. За веднъж-два-три пъти ще го разбера, ама всеки път да се ходи на разходка в парка или на кафе е кофти. По същия начин няма да се чувствам комфортно, ако той иска да ходим някъде постоянно, а аз не мога да си го позволя.
    Абсолютно съм съгласна...но пък ако обичаш човека до себе си едва ли парите имат голямо значение.Обаче това е само до един момент. (:
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си