Не, не учи само по история. По всички предмети е отличничка, но ОБОЖАВА историята, направо е вманиачена, така че знае много неща по предмета, т.е. интересува се и чете допълнително, просто ѝ е нещо като хоби ли, не знам и аз.
А пък за мене... еми не уча по нищо. По физиката ми върви страшно много, макар че ми е невероятно скучна. Химията ми е любимият предмет и дори и да не ми върви колкото по физика, ми е много интересно и нещата ги научавам още в час. А ходя и на СИП... (то и от преподавателя зависи, де, а г-жата по химия е най-добрата). По български ще е преразказ, а аз пиша, ходила съм и на литературно, така че и това ми се отдава. По английски... еми езика е ЕЛЕМЕНТАРЕН! Пък и от толкова много филми, от интернет... на няколко пъти съм се хващала да мисля на английски или пък първо да се сетя за думата на английски и да се чудя как да я преведа на български. По биология уча малко, повечето неща ги запомням в час, само трябва да обръщам повече внимание на класификацията, че тези едноклетъчни и тези китки не мога да ги запомня кое какво е. А по география съм едва ли не гола вода. Тя и историята са ми най-слабите предмети.(пак изкарвам 6 и 5 де, ама малко на обща култура и късмет го карам) Не исках да се запиша, обаче ме нямаше, когато е било записването и малко насилствена е станала работата. Мога и да не отида, обаче се пада в учебен ден и ако отида, ще съм освободена от даскало, само математика ще карам. Малко нечисти подбуди, ама...