- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Олимпиади 2012
Ходих по Математика - пълна излагация, Астрономия и Физика - Преминах 2-ри кръг
Някой да е чул нещо или да знае случайно дата за олимпиадата по география ?
Какво мислите за олимпиадата по биология тази година?![]()
Онзи ден бях на втори кръг по френски. Видя ми се много лесно, ама да видим. >w> 90 точки не са малко.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз съм класирана на областен по география....
Аз пък се класирах на областен по БЕЛ,ама я пропускам щото няма да съм в България по това време!
maDamn
Такам... Да се надяваме че някой ще отговори...
Значи аз съм 8 клас, явих се на олимпиада по Биология за 7-ми, сега съм на национално и госпожата ми иска да си намеря да решавам тестове от минали година на национално. Както винаги обаче в сайта на министерството им е през оная работа и няма нищо за национално по Биология -.- Та някой ако е бил малко да поразкаже, или да ми даде тестове :3
Успял мъж е този, който прави повече пари, отколкото жена му може да изхарчи.
Успяла жена е тази, която намери такъв мъж.![]()
Бях на втори кръг по АЕ и мисля,че мина добре(е,не достатъчно,за да ида на национално ;д.. и все пак).
Сега очаквам по БЕЛ втория кръг,което ми напомня,че трябва да взема да събирам/чета/пиша/интересувам по разни теми вече и да наблегна малко повече на литературата,че искам да се представя добре.
Бях предложена за национален кръг по химия, но квотата беше с 3 точки над тези, които бях събрала и не се класирах....
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."