- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Олимпиади 2012
По история ми е просто задължително в моето училище.Иначе тая година ще се явя и на литература и английски може би.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
10 клас съм. Аз вече се явих на олимпиадите по математика на 19.12.2011 и по история на 21.12.2011 и очаквам резултатите след ваканцията. По история се падна много материал от Втората световна война, а непрофилираните паралелки са доста назад с материала. Сега сме на Балкани, а дадоха въпроси от 10 урока напред. Беше доста сложно и надали ще се класирам, макар адски да ми се иска. Смятам да се явя и по БЕЛ и география. Обожавам география. Пожелавам на всички много късмет.
Аз съм 11 клас и ще ходя на олимпиадите по химия и биология.По химия е на 14 януари общинският кръг.. супер скоро,ама имаха намерения да го направят за 22 декември! о.О Добре,че не стана така.Готвя се малко по химия.. по био още не съм почнала,ама трябва да си преговарям от минали години.Иначе от 8 клас ходя на олимпиади по химия и от 9 - на биология.На химия миналата година не успях да се класирам за 2 кръг,а по био до сега винаги съм се класирала за 2 кръг.Даже миналата година бях на 14 място в София.Доста се гордея със себе си,защото точно докато решавах олимпиадата бях болна и имах температура(лудо съм ;д).Миналата година ходих и на математика,ей така от любопитство ама реших само едната подточка от 2 зад.
5,6 и 7 клас пак хоих на математика и пак се излагах... мн са трудни тези задачи на толкова високо ниво.
Успех на всички в олимпиадите,на които ще ходите!![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ще ходя по Математика, География, Химия, Физика и Биология 9 клас съм. Някой ако е ходил на Математика да ми каже г/д какво има много ме притеснява, че ще се падне материал, който не сме взели, защото сме доста на зад.
Аз съм в 9-ти клас и както винаги постоянно съм по олимпиади ...
Някой беше писал за информатикатаеми аз ходих, въпреки че я мразя съм задължена.. и се класирах.
Ходих и на математика, физика и английски ... и на тях се класирах
На БЕЛ въобще нямам намерение да се мъча...
По биология ми се иска, ама не съм в ЗИП-а, а учителката ни иска супер много да се готвят тези, които ще ходят... Химията по принцип трябваше да е в петък, ама заради тия бедствени положения я отложиха за понеделник ... да видим какво ще стане...
А историята и географията ги ненавиждам и знам, че не мога да изкарам на тях ... въпреки, че досега винаги се е получавало ей така, но вече не ми се занимава
Общо взето по нищо не ми се занимава и не се готвя особено, ама все пак едно пропуснато изпитване за 2-рия срок, ако се представя добре, е добра оферта![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
Доколкото разбрах на 23 февруари.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Някой да е чул нещо или да знае случайно дата за олимпиадата по география ?
Какво мислите за олимпиадата по биология тази година?![]()