Аз съм 11 клас и ще ходя на олимпиадите по химия и биология.По химия е на 14 януари общинският кръг.. супер скоро,ама имаха намерения да го направят за 22 декември! о.О Добре,че не стана така.Готвя се малко по химия.. по био още не съм почнала,ама трябва да си преговарям от минали години.Иначе от 8 клас ходя на олимпиади по химия и от 9 - на биология.На химия миналата година не успях да се класирам за 2 кръг,а по био до сега винаги съм се класирала за 2 кръг.Даже миналата година бях на 14 място в София. Доста се гордея със себе си,защото точно докато решавах олимпиадата бях болна и имах температура(лудо съм ;д).Миналата година ходих и на математика,ей така от любопитство ама реших само едната подточка от 2 зад. 5,6 и 7 клас пак хоих на математика и пак се излагах... мн са трудни тези задачи на толкова високо ниво.
Успех на всички в олимпиадите,на които ще ходите!
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn