.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен Аватара на lyfche

малко помощ ? :)

реших да изненадам някой ден гаджето ми като му се появя със секси бельо , някой може ли да ми каже колко например струва комплект сутиен, жартиери (примерно) и корсет или нещо такова( може и без него ) ;д , понеже не съм запозната много с тези неща
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Мега фен Аватара на machoka
    Аз за по-секси бельо от едни плитки боксерки и секси чорапки не знам. Гледай да не го изплашиш с някоя изгъзица)

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Виждала съм корсети за 15 лв и за 100 лв.,зависи от къде пазаруваш.А вчера видях жартиери за 10 лв
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на lyfche
    Обещавам да не се изгъзвам много ;д и мерси
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Една приятелка си взе комплектче за около 20 лв После си взе чорапки за жартиерите за около 12-13 лв.

Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    Аз за по-секси бельо от едни плитки боксерки и секси чорапки не знам. Гледай да не го изплашиш с някоя изгъзица)
    +1
    ама и зависи к'во тяло имаш хахахах
    music is my life!
    ♪♫♪♫
    Аз съм такава,каквато съм,
    а не каквато искат другите! (:

anonymous708973
    Guest
    Зависи дали искаш от Триумф или от някое квартално магазинче. Препоръчвам ти второто. Една приятелка каза, че си е купила жартиери за 10 лв и чорапи към тях за 2.
    Бтв, сега е подходящ момент да си купиш от ония палавите роклички на Снежанка :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си