.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна

Unhappy Оправдано притеснение или вкарване във филма

Привет, преди около месец и нещо попаднах на ето тази статия:
    http://news.bgnes.com/view/968529 - кратка е, отнема 1 мин да я прочете човек
    И тогава я прочетох ей така, да убия времето, но сега попаднах в тази ситуация: приятелят ми е с брада ( не много дълга към 4 -5 мм някъде ) и пуши, а всеки път като правим секс има и френска любов. Започнах бая да се притеснявам да не хвана рак ... Знам, че е доста пресилено опасение от моя страна, но искам да чуя и вашето мнение.
    пс споделила съм тези си опасения и на него и той го прие добре, не ми се е обидил и не е дигал скандали, но сигурно му е станало гадно, макар и да не го показа пред мене, а наистина му харесва да ми прави френска ( както и на мен разбира се ) ...
    Последно редактирано от DragonLady : 12-28-2011 на 21:54

Според мен това е тъпо. Все пак след като свършиш да пушиш е нормално да се измиеш. Малко преувеличена ми се струва тая статия...
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ами ти изследвала ли си се за HPV? А той чист ли е откъм тая гадина?
    Дай, като издребняваме за канцерогенеза, поне да го правим като хората.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Накарай го да се избръсне.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    ^А, да бе.

Моят също е пушач и има брада - малко е, къса е, но я има. И ако тръгна да се притеснявам за такива неща... ми дай въобще да не излизам с него, щото пуши и трови не само себе си, но и мен.

Малко ми стана смешно - ако брадата верно задържа толкова лесно, то при френска сигурно и отработни газове от aвтомобили се вкарват...считай ако имаш гадже монтьор или в сервиз...ето това е истинска дилема - с брада винаги връзват без проблем, обаче голобрад е полезно. Няма пълно щастие на тоя свят.

Не съм много сигурен дали има резон статията - всякакви учени, различни теории изкарват, а може и да е антиорална конспирация

Голям фен Аватара на Done
    а всъщност що питаш тук ? искаш да оборим или потвърдим теорията на "учените" провели изследването !?
    или може би търсиш някоя твоя съмишленичка разболяла се от рак по описания в статията начин...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Done просто търся и чуждото мнение по темата

пс мерси на изразилите мнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си