- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ЧУВСТВИТЕЛНА ПСИХИКА НА МОМЧЕ
Колко пъти стигам до извода "Когато си добър с другите,винаги си патиш "
Бъди по-нахален,включвай се във разговорите,изказвай си мнението. Почни да тренираш нещо,ама сериозно. Не бягай от тренировки.
Относно момичетата- прави се на тарикат,нека ти ходят по гъза. Това важи за кифлите,разбира се,ако момичето е свястно и има сиво вещество в главата няма да се върже на такива селски номера.
Тоест се влияеш от мнението на другите. Пука ти когато ти казват нещо негативно. Трябва да работиш над себе си и да си доизградиш психиката. Най-важното, увереността. Трябва да я увеличиш яката и съм сигурен, че ще си доста независим. Аз бях така преди, мъчих се да се оправя и честно казано, успях. В един момент спря да ми пука. Вече нито се влияя, самочуствието ми е огромно. Виж, тва не значи да ставаш арогантен, разбира се.
Всеки си има поне частичка чувствителна психика, просто при някои то е изразено и без страх се показва. Други пък го крият, скривайки себе си под някаква черупка, за да се предпазят от другите, но реално - и при двата варианта, има едно наранено его и така нататък.
Струва ми се, обаче, че имаш ниско самочувствие и от теб се иска да откриеш, поради какво е то и да търсиш начини за справянето. Другото, което е, че трябва да държиш на себе си, на мнението си и без страх да изказваш това, което мислиш. Да бъдеш добър, когато е нужно и лош, когато ситуацията го изисква.
И не показвай слабост, особено при спор да тръгнеш да се разплачеш - глупаво е. Спор като спор - няма убити, има сблъсък на интереси, където накрая и двете страни се замислят върху аргументите на другия.
Темата е на две години, но въпреки това и аз ще се изкажа:
Първа стъпка към посоченото поведение: Е извършването на следното действие: И моля дефинирайте понятието "мотивираща музика". Би трябвало да е строго специфично, но да видим може ли да се даде нещо по-общо (смисъл някаква песен на която по default реват всички).
Последно редактирано от Lucho : 04-06-2013 на 19:56 Причина: за мотиваращата музика да питам
просто пубертет......помни-живота е един..изживей го както ти искаш а не както другите ти казват