.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Повече от фен Аватара на whitediamond
    Колко пъти стигам до извода "Когато си добър с другите,винаги си патиш "

Бъди по-нахален,включвай се във разговорите,изказвай си мнението. Почни да тренираш нещо,ама сериозно. Не бягай от тренировки.
    Относно момичетата- прави се на тарикат,нека ти ходят по гъза. Това важи за кифлите,разбира се,ако момичето е свястно и има сиво вещество в главата няма да се върже на такива селски номера.

Голям фен Аватара на Ospi
    Тоест се влияеш от мнението на другите. Пука ти когато ти казват нещо негативно. Трябва да работиш над себе си и да си доизградиш психиката. Най-важното, увереността. Трябва да я увеличиш яката и съм сигурен, че ще си доста независим. Аз бях така преди, мъчих се да се оправя и честно казано, успях. В един момент спря да ми пука. Вече нито се влияя, самочуствието ми е огромно. Виж, тва не значи да ставаш арогантен, разбира се.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Всеки си има поне частичка чувствителна психика, просто при някои то е изразено и без страх се показва. Други пък го крият, скривайки себе си под някаква черупка, за да се предпазят от другите, но реално - и при двата варианта, има едно наранено его и така нататък.

Струва ми се, обаче, че имаш ниско самочувствие и от теб се иска да откриеш, поради какво е то и да търсиш начини за справянето. Другото, което е, че трябва да държиш на себе си, на мнението си и без страх да изказваш това, което мислиш. Да бъдеш добър, когато е нужно и лош, когато ситуацията го изисква.
    И не показвай слабост, особено при спор да тръгнеш да се разплачеш - глупаво е. Спор като спор - няма убити, има сблъсък на интереси, където накрая и двете страни се замислят върху аргументите на другия.

Мега фен
    Темата е на две години, но въпреки това и аз ще се изкажа:

Първа стъпка към посоченото поведение:
    Цитирай Първоначално написано от Tyler The Creator Виж мнението
    Изпедалчваш се. Почвай да педерастуваш.
    Е извършването на следното действие:
    Цитирай Първоначално написано от jasmins Виж мнението
    Слушай мотивираща музика и си поплачи добре, само така ще ти олекне
    И моля дефинирайте понятието "мотивираща музика". Би трябвало да е строго специфично, но да видим може ли да се даде нещо по-общо (смисъл някаква песен на която по default реват всички).
    Последно редактирано от Lucho : 04-06-2013 на 19:56 Причина: за мотиваращата музика да питам

просто пубертет......помни-живота е един..изживей го както ти искаш а не както другите ти казват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си