.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Повече от фен

Графичен дизайн

Много искам да уча графичен дизайн в чужбина, но не съм наясно с нещата.
    Много моля някой с опит или с приятели, които знаят нещо по въпроса да ми пише по скайп cotton.bud
    Спешно е, благодаря ви много

И аз преди време се бях зарибил по Photoshop-a и исках да уча графичен дизайн, но в крайна сметка идеята ми се оказа по-скоро неосъществима и се отказах доста бързо. Ще следя темата все пак, ако някой евентуално реши да пише...
    Цитирай Първоначално написано от Nietzsche
    Whenever I climb I am followed by a dog called Ego.

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от Razor93 Виж мнението
    И аз преди време се бях зарибил по Photoshop-a и исках да уча графичен дизайн, но в крайна сметка идеята ми се оказа по-скоро неосъществима и се отказах доста бързо.
    Би ли споделил защо?
    Приятелка ще кандидатства в чужбина, и сега усилено се занимава с програми и рисуване.
    Много зависи коя държава си избрал/а.
    always late but worth the wait!

Повече от фен
    Защото е много перспективна специалност, мога да се занимавам със сума неща после, без да остана гладна.
    Засега към Англия се ориентирам, защото така както гледам главно там я има специалността.

аз също искам да уча графичен, да, истина е, че най-вече в Англия има, но в Единбург е може би най-доброто място в цяла Великобритания х) за мен лично Florence Design Academy e най-доброто място в цяла Eвропа изобщо.. малко е скъпо, но най-вероятно магистър ще уча там ;д ето това доста ми помогна:
    http://www.studyabroad.bg/home/item/...B0%D0%B9%D0%BD
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си