.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението

Съвсем не... Всеки търси каквото му е необходимо. На мен не ми е необходимо нищо, защото всичко вече го имам в главата. Самата необходимост е в главата ми.
    аха, затова ли сега ми отговори и написа това, защото не почувства необходимост., затова ли имаш интернет вкъщи, защото не ти необходим, затова ли си във форума, защото не чувстваш необходимост и така нататък и така нататък...... ае бегай.
    Последно редактирано от defender : 11-22-2012 на 11:55

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    аха, затова ли сега ми отговори и написа това, защото не почувства необходимост., затова ли имаш интернет вкъщи, защото не ти необходим, затова ли си във форума, защото не чувстваш необходимост и така нататък и така нататък...... ае бегай.
    Не, отговорих ти за да бъда коректен и за да не си правиш заблуди относно кой съм аз. Иначе изобщо не ми пука за какъв ще ме взимаш. Във всеки опит някой да ме анализира виждам възможност за провокация. Затова и ти отговарям, провокирам теб и останалите. А и нали ти казах, пиша тук за да си упражнявам мисълта и словото. Също така и е доста забавно. Но иначе нямам нужда от нищо, поне не в най-общия човешки смисъл... Иначе в личен план си имам свои необходимости, неща които да компенсирам... но те вероятно биха ви се сторили далечни и скандални. Както и да е, те нямат общо в случая. Говорим си за основните човешки емоционални нужди - от закрила, критика, похвала, значение и смисъл на живот, възпитание и добро поведение, социални договорки и удобни истини. и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си