.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен
    хихи, ............ всички знаем за изменчивата ти душица.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    хихи, ............ всички знаем за изменчивата ти душица.
    Хайде,хайде,знам аз как мастурбираш по християнски всеки ден чикиджийо мръсен

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Хайде,хайде,знам аз как мастурбираш по християнски всеки ден чикиджийо мръсен

Хаха, дефендърчо, казаха ли ти го....

Мега фен
    дори и да го е правил, на вас какво ви е?!, колко по-лошо е да се върши духовно/религиозно беззаконие, което дори и вие малко или много вършихте досега, например най-малкото като идвахте да говорите за астрални проекции и за животински религии, защото всеки грях е вън от тялото освен духовното/религиозното беззаконие, което и е същинското блудодеяние в Библията, защото именно духовното е в основата на всяко нещо от вселената

"Бягайте от блудодеянието. Всеки друг грях, който би сторил човек, е вън от тялото; но който блудствува, съгрешава против своето си тяло." 1 Коринтяни 6: 18
    Последно редактирано от npp : 11-26-2012 на 09:29

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    дори и да го е правил, на вас какво ви е?!, колко по-лошо е да се върши духовно/религиозно беззаконие, което дори и вие малко или много вършихте досега, например най-малкото като идвахте да говорите за астрални проекции и за животински религии, защото всеки грях е вън от тялото освен духовното/религиозното беззаконие, което и е същинското блудодеяние в Библията, защото именно духовното е в основата на всяко нещо от вселената

"Бягайте от блудодеянието. Всеки друг грях, който би сторил човек, е вън от тялото; но който блудствува, съгрешава против своето си тяло." 1 Коринтяни 6: 18
    Хмм, щом го защитаваш ми се струва, че и ти "лъскаш бастуна" Доста гадно нали, припомня ти че си животно - с животински нужди?

ПП: Сигурно лъскаш на иконата на света дева Мария

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
    Хмм, щом го защитаваш ми се струва, че и ти "лъскаш бастуна" Доста гадно нали, припомня ти че си животно - с животински нужди?

щом си сатанист, на нас ни се струва, че лъскаш бастуна на Магьосника.
    Било му се струвало, баси логиката...................в началото поне беше на по-високо ниво.

ПП: eeeeeй, майтап бе, просто те провокирах и ти се връзваш - това е пак в твоя сатанистки малоумен стил.......... това е пак майтап.
    Последно редактирано от defender : 11-26-2012 на 11:08

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението

ПП: eeeeeй, майтап бе, просто те провокирах и ти се връзваш - това е пак в твоя сатанистки малоумен стил.......... това е пак майтап.
    Хаха, и къде си ме провокирал? Знам че всичко е на майтап, да не мислиш че сериозно ти се връзвам. Обаче покрай майтапите май има и частица истина. Всеки път като те засегнем на тази тема с мастурбирането и винаги или изместваш темата или просто спираш да пишеш. Хайде сега признай си, няма нищо лошо. Какво ти пречи да споделиш с нас? Ето аз си признавам - старши мастурбатор съм. Нищо нередно не виждам.

ПП: Да видим сега какво ще измислиш... Ще се измъкнеш ли или просто ще спреш да пишеш....

И ме провокираш? Колко християнско от твоя страна....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението

да речем че присто ни е омръзнало да търпим (това) как редовно нападате някой човек
    Последно редактирано от npp : 11-26-2012 на 15:07

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    да речем че присто ни е омръзнало да търпим (това) как редовно нападате някой човек
    Не искам да нападам никого, аз просто търся истината. А мастурбирането е тема табу в християнството. Затова ми е интересно... как вие, божийте хора проявявате сексуалните си влечения. Защото няма как да ги отречеш. Е... та как избивате сексуалната си енергия? Имайте предвид че аз съм последният човек който ще ви съди за това нещо. На мен просто ми е интересно.

А срамът от това да признаете истината тук, показва че ви е срам да я признаете и пред самите себе си, дори пред Бога ако щете.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си