- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
Аз правилно ли разбирам, че свято и непоклатимо вярваш в произволно избрано митично същество и твърдо отказваш да повярваш в динозаврите, на които можеш да видиш КОКАЛИТЕ в музея?
За космологията и датирането с радиоактивен въглерод даже няма и да започвам да се заяждам.
Аз обаче още не съм получил отговор на първите си въпроси. Защо християнската интерпретация на единствения бог, а не баба Яга? И решението да вярваш (и то точно в белобрадия дядка) въз основа на рационални или емпирични подбуди взе?
Последно редактирано от bishop : 12-12-2011 на 21:53
Welcome to the end of the thought process.
това е казано на апостолите мен, когато Христос, ги праща да проповядват на народите.
сега 5 лв. - майтап
Ами до колкото знам и двете истории фигурират в Библията, какво точно имаш предвид.
ти не си 20 години мен, не се прави - това е фалшификатът.
Добре, след молитва и прекръстване, ти казвам втория - за камъка.
Сега искам да кажеш трите пъти - Аз вярвам в Христос - във форума публично с големи букви.
Последно редактирано от evropeiski : 12-12-2011 на 22:30
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Хаха, явно е разпространено поверие.
Европейски, динозаврите не са живяли по същото време като хората, казва ти го датирането с въглерод. Опа, моя грешка, забравих за конспирацията с радиоактивните изотопи. Сатаната така иска да си мислим.
А това с бог е казал, че съществува => съществува е много грешно логически. Като се замислиш (ако ти е по силите) така можеш да докажеш всяко едно съждение независимо колко е абсурдно.
Welcome to the end of the thought process.