.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Езикът на очите в любовта...

Какви са знаците на очите според вас, както знаем по някога изразяваме с очи и действия това кеото ен можем да изкажем

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Амииии... аз не мисля, че по това можеш да познаеш със сигурност дали някой те харесва. Хората просто... си гледат. :Д Аз моето човече го гледам различно от останалите де. Но не знам доколко се забелязва отстрани.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на djipsito
    В любовта няма очи, има погледи ;р
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на xoxi
    Като видиш влюбени очи, ще разбереш
    Преди да тръгнем с моето момче, много приятелки ми казваха да го гледам в очите и да не разпитвам повече. След това ми казваха, че са сигурни, че пред нас има история, ако се съди по това как се гледаме. Прави бяха.
    Няма определени знаци. Като погледнеш някой в очите и просто се усеща.
    И спря да се върти за миг земята..

Повече от фен Аватара на Meoww
    Езикът на очите...? Да не искаш да кажеш Езикът на тялото и невербалната комуникация? Купи си такава книга, или потърси във интернет за това. Има наистина много интересни и верни неща написани за жестовете, невербалната комуникация...сигурна съм,че ще намериш това, което те интересува
    Последно редактирано от Meoww : 12-09-2011 на 18:39

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    В любовта няма очи, има погледи ;р

Погледите идват от очите

Супер фен Аватара на djipsito
    Сериозно ли ?

Я ми опиши нечий поглед, ама не ми казвай "все едно е видял еди какво си"...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Не при всеки се изразява любовта му от очите. Всичко е общо.. когато те погледне и ти се усмихне.. по различен начин - значи той е за теб. Т.е. не мога да го обясня, но се усеща.. няма точен поглед..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

За да са сполучливи погледите трябва да си идват от вътре, а не да тренирате пред огледалото

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

anonymous708973
    Guest
    Имам чувството, че всичко ми е изписано на лицето обикновено. Като излизахме с приятеля ми... убедена бях, че всеки може да види колко искам да му скоча и да го изнасиля :Д

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Сериозно ли ?

Я ми опиши нечий поглед, ама не ми казвай "все едно е видял еди какво си"...

Ами някак си втренчено, а по някога и очудено , но не в буквален смсиал - с широко отворени очи .. нещо от този род

Кура ми се надървя и започвам да искам да еба.

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    както по-горе са писали..тези неща се подразбират и усещат от само себе си..През деня си виждаме много хора и всички се гледаме различно,но ако обърнем внимание на очите,понякога всичко си личи.. Както е казано: )чите казват това,което устните премълчават!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си