- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Сънувах..
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Че имаше някакво корабокрушение и попаднах с някви непознати хора на самотен остров (като в един много омразен ми сериал) и там беше много филмирано и няма смисъл да ви разказвам, но после, като се върнах в София толкова бях свикнала да ходя боса, че го правех и сред столичните отпадъци и стъкла... И ми беше много яко. Бях се освободила. И беше много красиво накрая... Имаше някъв залез и аз си вървях сред стъклата, на улицата и в умът си си рецитирах някаква поезия баш, като за случая.
И изгледах 6 части от убийствен пъзел /вчера през нощта/ и много ми хареса.
Смисъл много е филмирано и тъпо (Например жената как си загуби бебето беше много тъпо, еби му майката в целия филм се случват 'баси нещата, но нейният инцидент трябва да е ...С врата.), но 'що се отнася до мъченията много ми допадат.
И се замислих, че на мен щеше да ми е много яко, ако ми се случи подобно нещо, без значение дали ще съм на мястото на "Пъзела" или на....Хммм, "играещите".
Да убивам хора и да се осакатявам...<3
Много е тъпо, че не ми приема паролата за LambOfGod...
Вие как сте? Нещо ново във форума?
Нали знаете, че ви обичам, мои малки подгизнали бухалчета? <3
"Сняг е покрил земята, но търпя. Няма как иначе. Пъхам си ръцете под шала, ама боли...Не, не съм виждала никой да плаче.Няма смисъл"
И да знаете - само на вас мога да споделя тези неща...
"Сняг е покрил земята, но търпя. Няма как иначе. Пъхам си ръцете под шала, ама боли...Не, не съм виждала никой да плаче.Няма смисъл"
ахъхах бях те забравила тебе..

.. DaKid ..

Сънувах, че съм заминал за Лил на някакъв лагер и всички говореха на френски. По едно време нещо ми прищрака и нежно забих един нож в някакъв младеж и някаква госпожа. След това се появиха някакви моторджии и започнаха да режат лицата на присъстващите с триони, като казваха че моите действия са ги накарали да дойдат.
Respect my authoritah