.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 106
    Цитирай Първоначално написано от Sirius Виж мнението
    За първи път чувам такова нещо от момиче?!?! Като си с такова момче , на твоите килограми едва ли не, имаш ли чувство въобще че си с момче?!
    Тя не за друго, ами като я ядоса нещо да може лесно да го строява.
    БХ ми е

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от straus Виж мнението
    Ако знае как да ме прикотка...
    ахаха , точно!
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Аз разбирам, че ти искаш да се правиш на голям моралист, но:
    1. Както казаха дебел е в повечето случаи неподдържан.
    2. За да си легна с човек, той трябва да ме привлече сексуално, а тези на снимката ме отблъскват много! Та да, няма да свърша ако е с 10-15 килца отгоре. И това умалително килца въобще не е подходящо, защото 10-15 килограма отгоре са много! И човека няма да е "малко по-закръглен", а ще е дебел.
    3. Съгласна съм, че никой не е перфектен, но всеки си търси що-годе партньор на неговото ниво. Много ясно, че някоя като Анджелина Джоли няма да си хване някой като тези на снимката. Та ако аз имам привлекателно тяло, ще си търся партньо с привлекателно тяло.
    Тук идва инетересното- според ТВОИТЕ виждания , ти може да имаш привлекателно тяло ... и съответно да търсиш привлекателни момчета. Но според нечии чужди виждания, може да не си нещо особено и да заслужаваш нещо също толкова не особено като физика.
    Като имаш привлекателно тяло,к'во, да не си хванала на дядо господ шлифера и искаш само по 1.85 , мускул отгоре до долу момчета?
    Колко пъти трябва да обяснявам на момичета като теб- СЕКС НЕ СЕ ПРАВИ С ТЯЛО , А С ЧОВЕК

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    TheGuardian01 много точно го каза. И да, Анджелина би тръгнала с някой, който не е релефен. Имено за това си е имала и приятелки, които пък дори не са били пълни красавици.

anonymous708973
    Guest
    TheGardian01, интересна логика за човек, който твърди следното:
    Вие, приятелката ми, бъдещата ми жена (която и да е) ,всички кифли, парцалки , Ентелектуалки и така нататък ... с извинение - еми няма как да не гледам на вас като на к**ви , като са ви минали по 5-10-15 човека.
    Още по-интересно е, ако приемем, че това е вярно, какъв ставаш ти? Ще ти подскажа. Започва с "к" и завършва на "урвар".

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    TheGardian01, не разбирам хората, които се опитват да кажат на някого какво ТРЯБВА да харесва. Има мъже, които не харесват слаби жени и си падат по по-пълни. Те наричат слабите торби с кокали, анорексички и тн. На мен дори са ми викали "чируз", а аз съм далеч от кльощава - съвсем нормална съм. Има съответно и мъже, които харесват слаби и не поглеждат по-пълни. Това важи по абсолютно същия начин за женския пол. Всяка си е с предпочитания. Аз имам позната, която не поглежда мъже под 90 килограма. По-слабите момчета трябва да се обидят сега ли? Едни си падат по едри, други по слаби. Така е устроен света.
    И няма как да правиш секс с душата на човека. Хората, които са прекрасни отвътре, а не ме привличат са ми приятели. За да изградя връзка или да правя секс с някого, трябва да го пожелая И физически, не само на емоционално ниво.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

е не си падам по анорексички,ама дебелани бате .... (puke)

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    TheGardian01, интересна логика за човек, който твърди следното:

Още по-интересно е, ако приемем, че това е вярно, какъв ставаш ти? Ще ти подскажа. Започва с "к" и завършва на "урвар".
    Мен не ме бърка да съм "курвар" . Ти имаш ли някакъв проблем с това?
    А само не разбрах, къде намери връзката между вижданията ми, че момичета имали повече от 5-6 и т.н. мъже в живота си са курви и това че не виждам нещо нередно да се прави секс с човек, чиято физика е "НЕПЕРФЕКТНА ЗА НЕЧИЯ ДРУГА ПЕРФЕКТНА" ?

Цитирай Първоначално написано от TheGuardian01 Виж мнението
    Пфф, дайте сега като са малко по-закръглени да ги отхвърлим. К'во толкова станало , 10-15 килца отгоре. Да не би да не свършиш (той или тя) като е по-пълна/пълен? Ама като почнете с тия етикети , чак ми се досира, честно.
    Казвал съм и го и пак ще го кажа- човек може да има забележки и високи критерии за външността на партниора си , само когато той самият е ПЕРФЕКТЕН като физика. А такива хора , всички знаем, не съществуват.
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    TheGardian01, не разбирам хората, които се опитват да кажат на някого какво ТРЯБВА да харесва. Има мъже, които не харесват слаби жени и си падат по по-пълни. Те наричат слабите торби с кокали, анорексички и тн. На мен дори са ми викали "чируз", а аз съм далеч от кльощава - съвсем нормална съм. Има съответно и мъже, които харесват слаби и не поглеждат по-пълни. Това важи по абсолютно същия начин за женския пол. Всяка си е с предпочитания. Аз имам позната, която не поглежда мъже под 90 килограма. По-слабите момчета трябва да се обидят сега ли? Едни си падат по едри, други по слаби. Така е устроен света.
    И няма как да правиш секс с душата на човека. Хората, които са прекрасни отвътре, а не ме привличат са ми приятели. За да изградя връзка или да правя секс с някого, трябва да го пожелая И физически, не само на емоционално ниво.
    +1.......................

Бих си легнал с леко позакръглена, но чак пък тея от снимките е малко прекалено.Иначе, кво аз като съм 90кг някви проблеми ли има, много зависи какво правиш и как го правиш аз лично не се смятам за най-грозния на целия свят

Ентусиазиран НЕпукист™
    "Господ на небето , OPEL на шосето ! "

Супер фен Аватара на ccdesigns
    С леко закръглена може, но чак такива като тези в първия пост... Не.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

С нормално телослужение съм , бил сам и с по-слаба и с по-пълна.. незнам дали имаха двете разлика отностно опита но с по-пълната се насладих много повече... направо си те изяжда от секс... като приказвам за по-пълна не приказвам за ептен по 100 кг и повече. Но приятно закръглена доста повече ми харесва такава бузеста леко бих казал отколкото слаба..бих казал че вманиечено слабите са ми и ГРОЗНИ..и секса с тях малко звуците от кокалите и са ми толкова смешни , че бих ги определил че все едно гледам две костенурки как се лопат по корубите

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Не надявам се че не съм сгрешил като не отворих снимките .
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
    ▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    ахаха , точно!
    Дори и малко по-пухкави, никога не знаеш какво може да ти причини...
    Аз за това обичам да експериментирам, имал съм преживявания с една закръглена мацка и мога да кажа, че беше адски опитна ездачка
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Не, просто не ме привличат физически.
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Голям фен Аватара на toad
    Дебел е човек , който е много над нормалното телосложение за ръста и фигурата си .Не мисля , че 10-15 кг повече те вкарват автоматично в категорията на дебели . По-пухкави и закръглени да , но не дебел . Принципно харесвам слаби , дори със малки гърди , но в никакъв случай не бих се ограничил само до такива . Глупаво е човек да си слага подобни бариери , още повече като знаем , че съдбата е кучка и може да му изиграе номер .

Фен Аватара на EffinSick
    Град
    Кофата.
    Ти луд ли си...

Фен Аватара на EffinSick
    Град
    Кофата.
    straus

А ти кога ще си обновяваш блога? .__.

Мега фен Аватара на babity
    Аз обичам едрите мъже. Нормално, предпочитам атлетични тела, но дори и да е по - пълен няма никакъв проблем в това. Важно е да има правилния подход към тялото ми. Имах един бивш, който беше аааадски едър (и висок, и пълен), абе друго си беше мечешката прегръдка. Хем тогава и аз бях доста по - едра, хем пак се изгубвах в прегръдката му. Всъщност телосложението не е чак такъв фактор, важно е да е сръчен и находчив!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Сега е по-важно не колко тежи мъжът, а портфейла му и дали има БенВе

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Сланината никога не ме е привличала. Падал съм си и по момичета от порядъка на 65-70кг, но при ръст 1.83+ и крак повече от метър смятам, че ми е простено.
    Respect my authoritah

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Дайте като са дебели хората , да не се ебат! Ако ми допадне ,защо не ...не ми се е случвало , имайки предвид годините ми и не многото опит,но все пак , защо не. Ако ми хареса като личност -бих!
    ТОЧНО ТАКАА !!!

какво Вие само по външност ли гледате бе ? .. ами представете си,че си допаднете по характер и по всичко с по дебел човек и го харесвате .. какво няма да сте с него само и само защото е дебел... :ххх

Голям фен Аватара на toad
    Не се изненадвайте от отговорите . Болшинството тук са на възраст , при която суетата е в своя пик и съответно външността е от първостепенно значение .

Абе да ви кажа аз съм 45 кг, приятеля ми е около 100. Има томбак и квоо?? Обичам го така и не бих го заменила за момченце с изваяно тяло! И прави най- страхотния секс, от всички досега! )))

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Супер слаб за мен значи точно клечка... такива най-много харесвам...
    мМмМмМ ти си моя човек значии :> хяхя

П.П. по темата и аз не бих :> предпочитам по-слабичките
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си