- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли спали с дебелак/дебелана?
един приятел би казал цитирам - " ооо харесвам големи дупета :Р. като я плеснеш по коледа да се клатушка до нова година ;д"
На по-голям тезгях по хубаво са работи пичое...остейте скелетите на по 40 кила дет са като пазарски чанти на пенсионер![]()
Какво значение има дали е дебелак/дебелана ако е готин човекът....
С едри момичета се е случвало. За приятно или не - не бих казал да има разлика.
аз бих, на 2-3 водки що да не![]()
GTA Stunting
Тези на смиките особено жените не бих но познавам момичета които са по тежки и пълни от мен но нямам нищо против
казват, че дебеланите се раздавали в секса повече, защото може да им е за последно
абе не че никога не бих.. ама няма да се накефя колкото когато гледам как ѝ се извива пресата пред мен..
пък това "колкото да мога да я вдигам" хич не е правилно![]()
Първоначално написано от NeSumSuglasen
200 килограмовият мъж има ли големи ръце - има, има ли мъжки полов орган - има! Ходи си намери такъв мъж.
И като не си разбрала какво имам предвид, недей да ми драматизираш...Става върос да си легнеш с такъв човек, а не да не общуваш или да нямаш такива хора за приятели.
Мразя лицемери като теб, които говорят едно, а мислят съвсем друго."Парите не са важни", "важна е вътрешната красота, а не външната" дрън-дрън...Ти, ако си хубаво момиче и ми кажеш, че външния външния вид на един мъж не те засяга, аз ще се застрелям публично.Всички гледат външния вид и това е напълно нормално.Не е нормално да не го правиш, какво и не е нормално да отдаваш значение само на него.
И още нещо - тъй като аз не съм лицемер, откровено заявявам, че няма абсолютно никакъв шанс да бъда нещо повече от добър приятел с жена, която не ме привлича физически.
Оставям ти 1-2 вратички да ми почетеш още малко морал, понеже при второто ми обаждане(ако преценя, че е необходимо) няма да имаш тази възможност.
Ами чак толкова дебели - не.
Schhh! Hear the silence...
Не.
................................
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
Червенокосата е много секси. Не виждам какво й е? И причина да не спя с нея... Е виж ако е кофти характер - не мерси.
(Повечето показвате колко сте повърхностни - като станете на по 30 с мечти за стойният мачо, загорял на слънце.. ще ви питам.)
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Ми не бих.. всъщност зависи от човека де.. може да се влюбя в някое закръглено момиче, кой знае..:Д
Последно редактирано от xNirvanAx : 01-06-2012 на 22:18
Не съм съгласна с някои неща - 10-15 отгоре не те прави свръх дебелак, както го изкараха някои, но от друга страна хората на снимките имат много в повече отгоре от 15. Има хора с красиви лица и това не може да не им се признае, но въпреки всичко и тялото си има значение. Аз лично имам едни виждания, че мъжът трябва да е малко по-висок и малко по-дебел от жената, точно колко зависи от конкретните нейни размери. Обаче пък предполагам всички са виждали на улицата поне една несандартна двойка от онзи тип, където жената е като планина, а мъжът се губи до нея буквално и сякаш може да го глътне, но очевидно те намират нещо един в друг. (дали имат ниски критерии, дали имат други приоритети или странни фетиши е друга тема). Аз самата не съм модел и не мога да очаква някакъв (почти)перфектен да е с мен, но никога не се знае кого ще срещнеш или какъв ще станеш. Слабите сега могат да не могат да си представят да са с дебелак/дебелана, но в един момент годините не обаждат,формите и размерите се променят и може да си попромените мнението, както дебелите сега могат да свалят толкова, че един ден натрупали самочувствие с право да търсят нещо по-добро.
Последно редактирано от ChaoticCharm : 01-07-2012 на 08:43
One day you're a muse. The next day you're old news.
Казват, че дебелите хора били по - добродушни, защото самочувствието им било сринато .. Еми да ви кажа, аз познавам едно момиче, което килограмите са и много ама самочувствието - още повече. Хич не ми харесва, ама за сметка на това цялото училище (образно казано) я е минало. Момчетата де. Лично аз не бих .. не че имам нещо против дебелите хора, но просто няма да ми е приятно.
Защо всички така говорите за дебелаците... те също искат секс, външният вид толкова ли ви интересува
манго ,големи ебачи и ебачки сте се навързали тук явно....тези жени особено първата е истинска жена,жена която може само с поглед да те накара да стенеш от екстаз...но какво разбирате вие,суперменове и менки![]()