.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 106
    Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от Sirius Виж мнението
    За първи път чувам такова нещо от момиче?!?! Като си с такова момче , на твоите килограми едва ли не, имаш ли чувство въобще че си с момче?!
    Е това, че са слаби върви в комплект и с добре оформено мъжко тяло... Просто без по-голямата маса..

Град
    София
    Сори, ама тва дебелата жена не е жена...

Цитирай Първоначално написано от three Виж мнението
    Сори, ама тва дебелата жена не е жена...
    О , боже .. Това беше най-голямата простотия в живота ми която съм чувала!!
    Има ли гърди?-Има! Има ли си женския полов орган?-Има!
    Дайте някой като е по пълен и да не го поглеждаме. Отвращавам се от такива глупави коментари!!

един приятел би казал цитирам - " ооо харесвам големи дупета :Р. като я плеснеш по коледа да се клатушка до нова година ;д"

На по-голям тезгях по хубаво са работи пичое...остейте скелетите на по 40 кила дет са като пазарски чанти на пенсионер

Какво значение има дали е дебелак/дебелана ако е готин човекът....

Според зависи ситуацията.. но по-скоро Не

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    по-едър-да, но чак такива като на снимката-не
    не казвам, че не са хора, че не трябва да правят секс, просто мен не ме привличат..
    а пък и те си се намират обикновено, така че.. : ))
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    С едри момичета се е случвало. За приятно или не - не бих казал да има разлика.

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    аз бих, на 2-3 водки що да не
    GTA Stunting

Тези на смиките особено жените не бих но познавам момичета които са по тежки и пълни от мен но нямам нищо против

Голям фен Аватара на Naik1
    казват, че дебеланите се раздавали в секса повече, защото може да им е за последно
    абе не че никога не бих.. ама няма да се накефя колкото когато гледам как ѝ се извива пресата пред мен..
    пък това "колкото да мога да я вдигам" хич не е правилно
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sunshine35 Виж мнението
    О , боже .. Това беше най-голямата простотия в живота ми която съм чувала!!
    Има ли гърди?-Има! Има ли си женския полов орган?-Има!
    Дайте някой като е по пълен и да не го поглеждаме. Отвращавам се от такива глупави коментари!!
    200 килограмовият мъж има ли големи ръце - има, има ли мъжки полов орган - има! Ходи си намери такъв мъж.
    И като не си разбрала какво имам предвид, недей да ми драматизираш...Става върос да си легнеш с такъв човек, а не да не общуваш или да нямаш такива хора за приятели.
    Мразя лицемери като теб, които говорят едно, а мислят съвсем друго."Парите не са важни", "важна е вътрешната красота, а не външната" дрън-дрън...Ти, ако си хубаво момиче и ми кажеш, че външния външния вид на един мъж не те засяга, аз ще се застрелям публично.Всички гледат външния вид и това е напълно нормално.Не е нормално да не го правиш, какво и не е нормално да отдаваш значение само на него.
    И още нещо - тъй като аз не съм лицемер, откровено заявявам, че няма абсолютно никакъв шанс да бъда нещо повече от добър приятел с жена, която не ме привлича физически.
    Оставям ти 1-2 вратички да ми почетеш още малко морал, понеже при второто ми обаждане(ако преценя, че е необходимо) няма да имаш тази възможност.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Naik1 Виж мнението
    пък това "колкото да мога да я вдигам" хич не е правилно
    Точно, един съученик вдига 100 ама надали ще иска с такава

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Ами чак толкова дебели - не.
    Schhh! Hear the silence...

Не.
    ................................
    Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?

има и сладки закръглени момичета... защо не

Цитирай Първоначално написано от three Виж мнението
    200 килограмовият мъж има ли големи ръце - има, има ли мъжки полов орган - има! Ходи си намери такъв мъж.
    И като не си разбрала какво имам предвид, недей да ми драматизираш...Става върос да си легнеш с такъв човек, а не да не общуваш или да нямаш такива хора за приятели.
    Мразя лицемери като теб, които говорят едно, а мислят съвсем друго."Парите не са важни", "важна е вътрешната красота, а не външната" дрън-дрън...Ти, ако си хубаво момиче и ми кажеш, че външния външния вид на един мъж не те засяга, аз ще се застрелям публично.Всички гледат външния вид и това е напълно нормално.Не е нормално да не го правиш, какво и не е нормално да отдаваш значение само на него.
    И още нещо - тъй като аз не съм лицемер, откровено заявявам, че няма абсолютно никакъв шанс да бъда нещо повече от добър приятел с жена, която не ме привлича физически.
    Оставям ти 1-2 вратички да ми почетеш още малко морал, понеже при второто ми обаждане(ако преценя, че е необходимо) няма да имаш тази възможност.
    Не благодаря не смятам да ти чета морал. Чувствай се спокоен!

Голям фен Аватара на toad
    Цитирай Първоначално написано от da!ЛАПА Виж мнението
    има и сладки закръглени момичета... защо не
    Като Искра Фидосова

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Червенокосата е много секси. Не виждам какво й е? И причина да не спя с нея... Е виж ако е кофти характер - не мерси.
    (Повечето показвате колко сте повърхностни - като станете на по 30 с мечти за стойният мачо, загорял на слънце.. ще ви питам.)
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Ми не бих.. всъщност зависи от човека де.. може да се влюбя в някое закръглено момиче, кой знае..
    Последно редактирано от xNirvanAx : 01-06-2012 на 22:18

Не съм съгласна с някои неща - 10-15 отгоре не те прави свръх дебелак, както го изкараха някои, но от друга страна хората на снимките имат много в повече отгоре от 15. Има хора с красиви лица и това не може да не им се признае, но въпреки всичко и тялото си има значение. Аз лично имам едни виждания, че мъжът трябва да е малко по-висок и малко по-дебел от жената, точно колко зависи от конкретните нейни размери. Обаче пък предполагам всички са виждали на улицата поне една несандартна двойка от онзи тип, където жената е като планина, а мъжът се губи до нея буквално и сякаш може да го глътне, но очевидно те намират нещо един в друг. (дали имат ниски критерии, дали имат други приоритети или странни фетиши е друга тема). Аз самата не съм модел и не мога да очаква някакъв (почти)перфектен да е с мен, но никога не се знае кого ще срещнеш или какъв ще станеш. Слабите сега могат да не могат да си представят да са с дебелак/дебелана, но в един момент годините не обаждат,формите и размерите се променят и може да си попромените мнението, както дебелите сега могат да свалят толкова, че един ден натрупали самочувствие с право да търсят нещо по-добро.
    Последно редактирано от ChaoticCharm : 01-07-2012 на 08:43
    One day you're a muse. The next day you're old news.

Казват, че дебелите хора били по - добродушни, защото самочувствието им било сринато .. Еми да ви кажа, аз познавам едно момиче, което килограмите са и много ама самочувствието - още повече. Хич не ми харесва, ама за сметка на това цялото училище (образно казано) я е минало. Момчетата де. Лично аз не бих .. не че имам нещо против дебелите хора, но просто няма да ми е приятно.

Защо всички така говорите за дебелаците... те също искат секс, външният вид толкова ли ви интересува

манго ,големи ебачи и ебачки сте се навързали тук явно....тези жени особено първата е истинска жена,жена която може само с поглед да те накара да стенеш от екстаз...но какво разбирате вие,суперменове и менки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си