- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ЗА или ПРОТИВ силикона и всякакви други козметични операции?
Аз съм за... стига всичко да е с мярка и да не наподобяваш надуваема секс-кукла.. В крайна сметка защо човек да не поправи нещо в себе си, което му е създавало комплекси преди?
Аз лично си се харесвам и не бих си сложила силикон.. поне за сега
А за тези хора, които са обезбразени от пластичните операции - това си я от тяхната лакомия, от лекарската некадърност, на която са попаднали и т.н.
Ако човек реши да се подлага на такива неща първо трябва да намери наистина добри лекари и, пак повтарям, всичко да е с мярка.![]()
Последно редактирано от DeSiTo0o : 12-19-2011 на 10:36
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
против съм да се правят масово и без причина,защото някои момичета си слагат силикон без да има защо и развалят естествените си природни дадености само за да са ''в крак с модата''
иначе ако наистина има проблем и момичето страда от малкия си бюст или големия си нос до толкова че да не може да води нормален и пълноценен живот съм съгласна
ЗА,но само в гърдите и да НЕ е някакви 400 кубика.
На всяко тяло стоят различно кубиците,ако е направено естетически съм окей. Ама,ако е някоя,на която и стоят като два огромни балона отпред..не искам да коментирам.
О.O. Сериозно?
Аз пък смятах, че душевния мир идва тогава, когато приемем недостатъците и се чувстваме комфортно в собствената си кожа. Също смятах, че човек е повече от външната си обвивка, която не е е без значение, но далеч не е най-важното.. В крайна сметка, ако не можеш да живееш с клепналите си уши, то това е индикация на един по-дълбок проблем със самочувствието. Лесно е да се коригират ушички, но проблема с увереността пак ще избие някъде другаде.
Но всеки решава за себе си в крайна сметка. Това е само моето мнение.
Последно редактирано от Poivre : 12-19-2011 на 18:54 Причина: правописни грешки
Аз съм ЗА пластичните операции.Няма нищо лошо човек да прибегне до такава операция ,ако не харесва нещо в себе си .
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...