.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 81 от общо 81
    Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Аз съм за... стига всичко да е с мярка и да не наподобяваш надуваема секс-кукла.. В крайна сметка защо човек да не поправи нещо в себе си, което му е създавало комплекси преди?
    Аз лично си се харесвам и не бих си сложила силикон.. поне за сега

А за тези хора, които са обезбразени от пластичните операции - това си я от тяхната лакомия, от лекарската некадърност, на която са попаднали и т.н.
    Ако човек реши да се подлага на такива неща първо трябва да намери наистина добри лекари и, пак повтарям, всичко да е с мярка.
    Последно редактирано от DeSiTo0o : 12-19-2011 на 10:36
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    против съм да се правят масово и без причина,защото някои момичета си слагат силикон без да има защо и развалят естествените си природни дадености само за да са ''в крак с модата''
    иначе ако наистина има проблем и момичето страда от малкия си бюст или големия си нос до толкова че да не може да води нормален и пълноценен живот съм съгласна

Мега фен Аватара на iiordanova
    ЗА,но само в гърдите и да НЕ е някакви 400 кубика.
    На всяко тяло стоят различно кубиците,ако е направено естетически съм окей. Ама,ако е някоя,на която и стоят като два огромни балона отпред..не искам да коментирам.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14 Виж мнението
    ... няма нищо по-важно от душевния мир и равновесие, а той се постига само, когато човек вярва и е уверен в себе си, което пък от своя страна не би могло да стане, ако имаш клепнали уши, голям нос или нещо от сорта...
    О.O. Сериозно?
    Аз пък смятах, че душевния мир идва тогава, когато приемем недостатъците и се чувстваме комфортно в собствената си кожа. Също смятах, че човек е повече от външната си обвивка, която не е е без значение, но далеч не е най-важното.. В крайна сметка, ако не можеш да живееш с клепналите си уши, то това е индикация на един по-дълбок проблем със самочувствието. Лесно е да се коригират ушички, но проблема с увереността пак ще избие някъде другаде.
    Но всеки решава за себе си в крайна сметка. Това е само моето мнение.
    Последно редактирано от Poivre : 12-19-2011 на 18:54 Причина: правописни грешки

Супер фен Аватара на sladkalady
    Аз съм ЗА пластичните операции.Няма нищо лошо човек да прибегне до такава операция ,ако не харесва нещо в себе си .
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си