.
Затворена тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Angry Къде е тоя цикъл бе деа?

Добър вечер.
    Шибана работа.Гледайте сега, знам че има много такива теми.Не ми обяснявайте от къде да му купувам дрешки,да ми честитите,няма да ви черпя,няма да ви кажа момче или момиче е .. Предпочитам да пишат само момичета. На приятелката ми не и идва.Трябвало да и дойде на дата Х , но закъснявало вече с 6-ти ден. Правила си е цифра тестове, всичките са отрицателни,последния го направи, когато и закъсняваше с 4 дни. Не приема факта че причината може да е друга освен бременност.През изминалия месец цикъла и дойде уж навреме или закъсня с ден-2, след като свърши имаше проблеми през месеца с бъбреци с глупости и пиеше хапчета и т.н.. Панирала се е прави драми говори глупости , убедила е вече майка си за аборт( жената добре го прие) .. аз съм на 18, тя също. Но аз още не приемам,че тя е бременна,аз вярвам на ТЕСТ ШУЪР ЧЕК - 1чертичка-чиста работа. Факт е че правим секс без презерватив , но никога през живота си не съм свършвал в нея. винаги в устата и или по нея .. ходим от 7 месеца.През седмицата ще ходи на преглед, знам че не сте лекари тук,но все пак кажете,че има и други причини освен Бременност и Инфекция ( така каза тя ,т'ва са двата варианта според нея, единствените възможни). Чувства че и е подут корема, сменя и се настроението циците и са подути боли я при яйчниците (тя каза,че така боляло по време на цикъл,аз разбира се не разбирам..),всичко е така се едно е в цикъл или трябва да и дойде,но нито е в цикъл нито и идва.Сега вече говори,че чувствала го различно в корема, се едно има нещо , още малко ще ми каже,че нещо рита.Психиката и е от 1-10 по сила.. 0 . Внушава сиииии всичко за секунди.. ако не е бременна на ум ще си го навие и ще забременее.. нещо страшно е и няма разубеждаване. В същото време гледам една приятелка да пие някакво лекарство, попитах я за к'во е каза 'нередовен цикъл' , най-много и е закъснявало с 2 седмици.Мойта вика моя е редовен, е викам добре де сичко си има първи път.. тя НЕ , бременна съм.. а тестовете показват отрицателно. и е нещо страшно , в понеделник ще си нарпави нов тест (1001-вия), който отново ще е отрицателен според мене, сигурен съм.. Но все пак , защо може да не и идва?
    Последно редактирано от NIIKII : 12-10-2011 на 17:34

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си