.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Детско държание. Мнения

Значи искам да попитам момичетата и момчетата какво мислят за детското държание. Как мислите че трябва да се държи някое момиче 15 -16 год и момче на същата възраст. По конкретно ме интересува Някакво вид лигавене или курвенски номера..

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Конкретно, лигавенето зависи от човека, а курвенските номера нямат нищо общо с годините. Като отговор на предният въпрос: Проблема при тези на 15-16 години (предполагам и на теб щом се интересуваш от тази възрастна група) е как си мислите че ТРЯБВА да се държите по някаф начин и искате да подръжавате на някого. Държиш се както мислиш за добре, за тва я имате тая глава на раменете. Има хора и на по 30 години дето правят неща които 13 годишно лапе не би направило, да не говорим че и държанието им е на 10 годишно
    Сфана кво искам да кажа нали?

Всички крайности са вредни. Гледай да си по средата на каквото ти е кеф

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

anonymous708973
    Guest
    Написах го и в другата тема:

Хора, чието мото гласи "Само Бог може да ме съди", "Искам нещо и го искам веднага", "Няма значение, че не мога да си направя сама салата, имам право да стоя в дискотеката до 3 сутринта", "Вчера го обичах, ама днес е прост и смотан"... и т.н.
    Ако дадеш по-конкретна ситуация, ще ти отговоря в детайли, имам доста да кажа.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    не ми харесва. както и всички лигавщини, курвенски номера и т.н. детски истории - в основното училище. след това уж трябва да се съзрява.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

ПО-скоро говоря за филмарските истории (интригите ) в даскало кафенетата итнт

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако си мислите, че филмарщините са типични само за децата много се бъркате ..
    Аз не познавам много хора под моята възраст, но ми е достатъчно да им гледам сеира отстрани и НЕ завиждам на малкото свестни, които са останали! ..

Мега фен
    Град
    <3
    Ти как очакваш да се държи едно 15-16 годишно ДЕТЕ?
    Курвенски номера вика... ОМГ Явно е, че не знаеш значението на това, което казваш.
    Ей има някои, които нямате и лични карти, ама сте с високите очаквания и сте имали толкова опит и сте преживели толкова неща ....
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

anonymous708973
    Guest
    Ще се изненадаш какви баш курвенски номерца може да върти една 15-16 годишна. Тръгнала с някъв, спала с най-добрия му приятел, после се целувала с трети на дискотека... Не е единичен случай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си