.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Шансове за забременяване

Имам 2 въпроса:
    1. Чувала съм, че ако съм в цикъл и партньорът ми свърши в мен няма опасност да забременея, вярно ли е?
    2. Секс в морето примерно? Какви са шансовете от забраменяване?

Винаги има шанс.Толкова добре ли познаваш тялото си , че винаги да знаеш кога ти е овулацията?Ами ако е по време на цикъла?Има и такива случаи- чувала съм .Имам роднини с такава овулация- по време на цикъла.Никога не си на 100 % защитена ако е без предпазни средства и свършва в теб.За морето пак важи.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Относно първия въпрос-почти няма шанс докато си в цикъл,но има редки случаи на жени,на които овулацията им е по време на цикъл.Все пак добре е да си сложи презерватив,най-малкото да не хване някоя инфекция.

Относно втория въпрос-чувала съм,че водата е благоприятна среда за сперматозоидите и да,разбира се,че има шанс да забременееш.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Забременява се, когато има живи сперматозоиди по време на овулация.
    Само за справка виж колко време живеят опашатите беладжии и си направи сметката колко време преди овулация не трябва да правиш секс без предпазни средства.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Никога не си на 100 % защитена ако е без предпазни средства .Винаги има шанс,когато си в цикъл пак има та дори и минимален,но все пак не рискувай !

Едно парченце и си там...
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    при положение ,че задаваш такива въпроси мислиш ли ,че си "пораснала" за такива опити
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си