.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 83
    Фен Аватара на GrandProtector
    Град
    Sofia
    ,
    По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Така, обяснявам ;д.
    Ако с дясната ръка хванеш дясната гърда, правиш кръгообразни джижения по посока обратна на часовниковата стрелка, т.е навътре.
    Ако с лявата ръка правиш масажа на лявата гърда, го прави по посока НА часовниковата стрелка, т.е пак навътре.
    Така се изпълнява правилният масаж .
    Вярваш ли ми, че се наложи да го упражня, за да те разбера :д
    Усещам как моят ще има бойна задача от следващия път :Д :Д :Д

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    Засмучи ги с прахосмукачката има ефект

Фен Аватара на GrandProtector
    Град
    Sofia
    ,
    По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…

Цитирай Първоначално написано от sarin4eto Виж мнението
    Засмучи ги с прахосмукачката има ефект
    И ще почне да ги настъпва като ходи.

нищо свястно аз не видях дотук.... момичето се стеснява а вие се "хилите като някои олигофрени" и се подигравате щом всички в твоето семейство са надарени не се притеснявай и на теб ще порастнат въпрос на време и търпение е

Последно редактирано от antar33 : 12-19-2011 на 20:20

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Ква е тая мания всички да са с големи цици ;д;д Убийте ме, аз големи гърди не харесвам. Е, да не е няква съвсем плоска, но нещо средно. Сигурен съм, че авторката не е такава. (въобще не съм чел отговорите, не знам дали още пишете на тая тема, не ме увиквайте, ако не е така ;д;д)
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

По 2 литра боза и 1 кг фъстъци на ДЕН и ще налееш на всякъде не само в гърдите

Всеки е различен. Едни имат, а други-не... аз съм на 16 и също не съм надарена. Всеки е хубав такъв какъвто си е, не се притеснявай нищо че всички твои приятелки имат цици .. на тях пък нещо друго може да им липсва
    Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Един бивш преди време ми беше казал "От бозата освен гърдите расте и дупето" .. така, че не си мисли, че наливайки се с боза ще се събудиш с чашка C ..
    Това си е до ген!

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Дали имаш или нямаш?Какво значение има,не всичко са цици,задници и крака,понякога има и любов...
    Не се комплексирай излишно!Аз имам големи гърди,ама си имам и гръбначно изкривяване и е голям кеф вечер да лежиш 2 часа на земята и да правиш упражнения и да имаш болки в кръста,такъв кеф няма и всичкото за едните цици....а Живей си живота и не се тормози за щуротии!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Цитирай Първоначално написано от ICanSeeTheFireBurning Виж мнението
    Не се ебавай с момичето, че ще вземе да ти повярва! (wait) А иначе наистина не го разбирам тоя копнеж у почти всички момичета към големи гърди - на мен изобщо не ми харесва. Толкова е сладко като са малки - можеш да носиш всякакви деколтета, можеш да тичаш, без да тичат още две колежки успоредно с тебе, ама в най-различни посоки, лесно си намираш сутиени... Иначе могат да станат по-големи, ако качиш килца, ама това никак не ти го препоръчвам.
    е много е сладко да си с деколте и в него да няма нищо,но всеки с вкуса си..и мисля,че с малки гърди по-трудно си намираш сутиен..е зависи колко малки а до авторката http://www.silabg.com/bg/4718-NOW-SA...-100-caps.html опитай с това,чувала съм,че действало
    Не съм човекът,който трябва да бъде в твоя личен чат!!!
    Аз съм една ИЛЮЗИЯ...Не съм от тук,просто минавам...не търся никой,
    не очаквам нищо...за малко съм...не,не можеш да тръгнеш с мен...
    пътят е дълъг,пътят е стръмен...идвам рано сутрин и си отивам
    преди залез слънце...аз просто минавам...

Голям фен Аватара на toad
    Не им обръщай внимание на шегаджиите тук . Бозата няма да помогне , камо ли мачкането . Недей да приемаш нищо , за което не си сигурна , а ти не си . В 99% от случаите е до ген , а и определено има още да растат , дори тепърва може да започват . Различно е развитието при всеки . Няма какво да се комплексираш , някои пък ги харесваме малки

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    в бозата му е майката
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

аз също съм на 15 и аз като теб не съм особено надарена. Не се притеснявай това си е от човека. Ще ти пораснат, има време. Когато майка ми е била в 9ти клас е била дъска т.е нямала е нищо а в момента само да я видиш. Така че просто изисква време а и тези неща за бозата и упражненията според мен са глупост. Трябва просто да сме търпеливи

Имам една позната която до 17 нямаше и грам, а сега на 19 да я видиш какви гърди изкара, не се товари и без това големите гърди вървят с голямо дупе в повечето случаи..
    Everybody dies, But not Everybody Lives..

Виж това че имаш малки гърди не е лошо, в училището ми най- желаното момие е почти плоска, просто е висока, слаба и красива и това явно се харесва повече на момчетата от едните големи гърди ма на някаква грозна дебелана. По- добре е да си слаба с малки гърди отколкото дебела !!! пък винаги можеш да си сложиш силикон като порастнеш или пък те сами да ти пораснат, но недей да ги слушаш тия глупости с бозите, хапчета и тем подобни. И пак павтарям не си мисли, че на всички момчета им пука чак пък толкова за размера на гърдите ти, който те харесва няма да му пука какви са ти, сега и да не ти се вярва, ще видиш сама че е така ! Само да добавя, виж всичките модели и т.н са плоски ама те са на кориците на списанията а не Марийка с големите цици от класа ти нали :P Стегнатото тяло е секси
    http://www.fashion-blog.us/files/201...-Swimwear.jpeg
    http://bestfashionclothes.info/wp-co...deau-Taboo.jpg
    http://www.google.com/imgres?start=2...zoom=1&chk=sbg
    Последно редактирано от hollymjay : 12-27-2011 на 06:51

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от smile12345 Виж мнението
    А иначе наистина не го разбирам тоя копнеж у почти всички момичета към големи гърди - на мен изобщо не ми харесва. Толкова е сладко като са малки - можеш да носиш всякакви деколтета, може да тичаш, без да тичат още две колежки успоредно с тебе, ама в най-различни посоки, лесно си намираш сутиени...

+1....просто бъди благодарна,че имаш малки гърди по-яко е!! [=

Е ако имаш стегнато коремче, малките гърди са супер. Или си спортно изглеждаща мацка - стегнат корем, гърди бедра или по-пищна. Това като цяло харесваме момчетата.

Голям фен Аватара на Emilen
    Аз пък да изкажа моите си наблюдения... Като правило, размерът на гърдите е в правопропорционална зависимост с размера на задника. Като в много от случаите коефициентът на пропорционалност е убедително в полза на задника. В същото време повечето мъже обичат големи гърди, а не харесват голям задник... Няма угаждане. Не се занимавай с глупости. Всичко ще дойде с времето си.

Супер фен Аватара на djipsito
    И аз да те успокоя... аз съм на 20 и нося най-малкия размер сутиен, който скоро мисля, че ще трябва да сменя с 1 номер по-голям. Не ме притеснява въобще тва нещо, защото са добре за тялото ми и си ги харесвам. Ти си на 15, имаш още да растеш и тялото ти още не се е развило напълно.

Не се занимавай с хапове, бози и щуротии. Храни се правилно, редовно и здравословно, той организма си знае работата.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    купи си хак

Повече от фен Аватара на Meoww
    Сега си в пубертета....на всеки организъм му понася различно. Напълно възможно е да е забавил растежа на гърдите, за това отиди при специалист да те прегледа

Цитирай Първоначално написано от Muaythaifighter Виж мнението
    купи си хак
    Силиконче

С тия масажи да има да се занимава нещо там и да се вкарва във филми , ако не ти пораснат до 25 годишна възраст големи си сложи силикон ако ти е толкова на зор. Както казаха по-горе всичко е до ген има още време само на 15 си все пак
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си