.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

кафе ''апартамента'' София?

Ще ходя с едно момиче до някакво кафе,но тя не иска да ми каже кое е ,а само ми даде адреса Неофит Рилски 68 при Орлов most ... Дали е това кафе "Апартамента" или е друго?

И ако е то,как изглежда и дали има сайт?Търсих във Фейсбук и в интернет като цяло,но почти нищо не намирам,защо е така?Опасно ли е да се ходи там?Намерих само една тема за него ,но тя беше от 2007 година.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    В апартамента съм ходила преди време, и по мои спомени изобщо не е при Орлов Мост. Този адрес отговаря на пицария Уго, а в близост са Халбите.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Кафето не се казва Апартамента, а A;part:mental, затова не си го намерила във фейсбук, а Неофит Рилски хич не е около Орлов мост, а точно едната уличка на малките 5 кьошета, на която е и той...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Interesting.
    Цитирай Първоначално написано от Kallikreins Виж мнението
    Така, хайде да ви светна малко.... Кафето до 127-мо е нормално кафе на има Апартамента....
    Другото е Шоколатерия и се намира на Неофит Рилски 68, или Малките Пет Кюшета, няма начин да го сбъркате, до него е Матрицата. Всъщност то е на втория етаж на сградата на пицария Уго, но имат различни ходове. Името на мястото всъщност е APART:MENTAL, но всички му казват апартамента,защото си е апартамент.

Тъй като съм работила там дълго време и това място е много важно за мен и ми е омръзнало да обяснявам на хората, че не е публичен дом, няма вход и т.н. Това е органик шоколатерия, в която всичко се прави от любезните работещи млади хора, където няма фанта,няма никакви боклуци, само домашно приготвени фрешове и сладки изкушения....
    Има индийски чайове, суши и какво ли още не, има чайна, във всяка стая която е в различен стил има компютър с безплатен интернет.... Прсвят се изложби на некомерсиално изкуство, има малко кино, където всяка вечер се пускат непопулярни филми....и още многооооо много неща, ако някой много иска мога да му пратя и снимки.

Мястото не е за всеки, то е хармонично и различно, всеки който се опита да прави мизерии бива изгонен.... Там съм се запознала с най-невероятните хора и приятели.

Ето това е цитат от стара тема и тук пише,че е на този адрес. Иначе да...объркала съм се APART:MENTAL се казва...

НО ако не е това кафе,кажете ми какви кафета се намират на адрес Неофит Рилски 68,при Орлов?

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Ти малоумна ли си? Неофит Рилски 68 е доста далече от Орлов. Казах ти на този адрес какви заведения има...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Град
    ДА малоумна съм...Ок,видях,че Орлов е далеч,но в интернет при някои сайтове пише,че на адрес Неофит Рилски 68 има такова кафе,а при други не пише.

Вече тотално се обърках с тия улици и заведения,просто ако някой е ходил в това кафе APART:MENTAL нека каже какви са му впечатленията.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    https://www.facebook.com/pages/%D0%9...193735?sk=info

добре де, казах ти името, ето им и страницата в сектата, точно на Неофит Рилски е А;парт:ментал
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си