- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- кафе ''апартамента'' София?
Ще ходя с едно момиче до някакво кафе,но тя не иска да ми каже кое е ,а само ми даде адреса Неофит Рилски 68 при Орлов most ... Дали е това кафе "Апартамента" или е друго?
И ако е то,как изглежда и дали има сайт?Търсих във Фейсбук и в интернет като цяло,но почти нищо не намирам,защо е така?Опасно ли е да се ходи там?Намерих само една тема за него ,но тя беше от 2007 година.
В апартамента съм ходила преди време, и по мои спомени изобщо не е при Орлов Мост. Този адрес отговаря на пицария Уго, а в близост са Халбите.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Кафето не се казва Апартамента, а A;part:mental, затова не си го намерила във фейсбук, а Неофит Рилски хич не е около Орлов мост, а точно едната уличка на малките 5 кьошета, на която е и той...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ти малоумна ли си? Неофит Рилски 68 е доста далече от Орлов. Казах ти на този адрес какви заведения има...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
ДА малоумна съм...Ок,видях,че Орлов е далеч,но в интернет при някои сайтове пише,че на адрес Неофит Рилски 68 има такова кафе,а при други не пише.
Вече тотално се обърках с тия улици и заведения,просто ако някой е ходил в това кафе APART:MENTAL нека каже какви са му впечатленията.
https://www.facebook.com/pages/%D0%9...193735?sk=info
добре де, казах ти името, ето им и страницата в сектата, точно на Неофит Рилски е А;парт:ментал
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....