- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МОМЧЕТА, ДАЙТЕ МНЕНИЕ
Искам да ви питам:
С приятеля ми доста често се натискаме,защото аз не съм готова за секс, но това и двамата ни задоволява (е, до някъде)
Та въпроса ми е какво мислите за handjob-a и blowjob-a? На това ниво мога да мина. Искам да му доставя удоволствие.
Давайте съвети!![]()
Кво ти пука за тях,като на тях не им пука за теб?!
Да!
десет букви
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Удовлетворява ви, дръжки. Като почнете да правите секс, ще ви е много трудно да задържите нещата на ниво "натискане".
Сериозно ли задаваш въпрос дали на мъжете им харесва да им правят френска? Ама сериозно? Предполагаме, че няма да ти избута ръцете/устата, ама знам ли... *сарказъм*
Като няма накъде и с това ще се задоволи.
Respect my authoritah
По добре остави момчето с някое друго момиче което е готово за секс. Намери момче, което като теб още незнае що е то "секс" и с него стигни ако желаеш до по "високи нива".
Мързи ме да чета всичко, та направо ще отговоря - на мене лично не би ми харесало преди да съм свикнал с момичето т.е. преди да сме правили секс да ми прави свирка (освен ако не е на тъмно тогава даже ще се надявам да ме приспи с едно кавалчи)
не му прави нищо веднага ще поиска и секс
6б3З10
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
дали ви харесва вика
ама да знаеш че само на духане няма да изкараш много.. не повече от 2 седмици :\
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Ааа той сам ще си бръкне вътре, то на малките пикли само толкова им трябва![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
едва ли ш са дърпа, хах
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
6те му хареса със сигурност аз незнам на накое мом4е да не му е харесало !![]()
Направи му мусака.
Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.
Направо целияима различен тип момчета едните обичат "френска любов" други са на "анално удоволствие" трети да ги ръчкат тях абе просто много разбери дали на него му харесва като му го налапаш и ако иска пак начи продължавай
ама проблема е че след първата свирка ще иска вече да те треска като зайче
мисля че отговора ми беше доста изчерпателен
![]()
Свирките не са навредили на никое създание от мъжки пол до сега, така че действай
ПС. Be gentle
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Хахахаа авторке нека аз да ти задам въпроса след като не си готова за секс защо изобщо се занимаваш ?
Тея леките задоволявания са нищо повече от една прашинка![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you