.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Мега фен Аватара на D1esel
    Кумчо, много добър отговор. И аз преди мислих като теб. Но от личен опит ти казвам, че съм се заблуждавал. Има хора, които са наистина много, много лоши! И тези хора никога няма да се променят. Винаги ще са лоши. Просто им е такава природата. Както някой се ражда математически насочен, а друг творчески, така и едни се раждат добри (добрите, могат да проявяват и злоба) и лоши (които не могат да се променят, защото просто са чада на дявола)

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Кумчо, много добър отговор. И аз преди мислих като теб. Но от личен опит ти казвам, че съм се заблуждавал. Има хора, които са наистина много, много лоши! И тези хора никога няма да се променят. Винаги ще са лоши. Просто им е такава природата. Както някой се ражда математически насочен, а друг творчески, така и едни се раждат добри (добрите, могат да проявяват и злоба) и лоши (които не могат да се променят, защото просто са чада на дявола)
    мдам, това и очаквах, жалко че изобщо не схвана написаното :Д
    но нищо, ще схванеш някой ден

поста ти за жената на хан аспарух поне ми вдигна настроението :Д

Мега фен Аватара на D1esel
    Жорка, схванах го, вярвай ми Искаш да кажеш, че ако някой се държи зле с теб - така е защото ти си му позволил, защото не си го изтръгнал от съзнанието си. Но в действителност животът не е толкова лесен. Злото идва винаги, когато най-малко можеш да се справиш с него.

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Всичко зависи от пияницата, който избира да се блъсне в стълба или в теб...
    Respect my authoritah

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Жорка, схванах го, вярвай ми Искаш да кажеш, че ако някой се държи зле с теб - така е защото ти си му позволил, защото не си го изтръгнал от съзнанието си. Но в действителност животът не е толкова лесен. Злото идва винаги, когато най-малко можеш да се справиш с него.
    Не, не си разбрал нищо явно

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Добрите хора страдат повече, естествено.Когато се раздаваш за някоя кауза или човек, когато даваш всичко от себе си и гледаш да си максимално добър - естествено биваш неразбран,отблъснат и наранен.Обръщаш внимание и се възмужаващ от най-малкото,имаш огромна съвест,ценности.. и всичко това по някакъв начин те затормозява.
    Когато си лош, се предполага, че непукизма в теб надделява и не обръщаш внимание на хората околко теб, на техните думи и действия, на обстановката и положението в което се намираш. Действаш с лека ръка и теглиш майната на всичко.Това не означава, че не страдаш..страдаш си..вътрешно.. но по-малко, а и не ти пука.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си