.

Виж резултатите на анкетата: Искате ли стария форум

Гласували
6. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

4 66,67%
  • Против

2 33,33%
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен Аватара на didenceeto

Question Да гласуваме дали да си върнем стария форум

За или Против, кажете всичките си критики към новия сайт
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Хубав - лош , това е новия и така трябва да си остане . Защо пък да се връща старата остаряла версия от преди 6-7 години ?
    Нали се стремим към прогрес (като цяло) ? Щом не можете да оставите старото и да преминете към новото за какво говорим ?
    Темата е ненужна .Форума може само да се доизпипва . Каквато и да е за вас новата версия , не може да се сравнява със старата .
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен
    Глупава тема, глупава анкета.

Това е като да гласуваш за или против връщането на комунизма - просто няма как да стане.

Та и тук не ми се вярва форума да мине на старата версия. Категорично изключено.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от GLaDOS Виж мнението
    Хубав - лош , това е новия и така трябва да си остане . Защо пък да се връща старата остаряла версия от преди 6-7 години ?
    Нали се стремим към прогрес (като цяло) ? Щом не можете да оставите старото и да преминете към новото за какво говорим ?
    Темата е ненужна .Форума може само да се доизпипва . Каквато и да е за вас новата версия , не може да се сравнява със старата .
    Пълни глупости-като цяло.Прогресът означава подобрения,промяна към по-добро-ако някой не мисли,че новият форум е по-добър от стария,да гласува да се върнем.
    Аз обаче гласувам да останем-изгледът продължава да не ми харесва особено,обаче като цяло има доста полезни неща,които преди ги нямаше.
    Последно редактирано от someonerandom : 12-14-2011 на 12:06
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    В тоя ред на мисли, искам да знам, защо ме изхвърля постоянно тоя форум? През един час ми изкарва "влезте в сайта"....

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    1во темата не е за тук.
    2ро решението е за добре.
    3то - следователно ключ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си