- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лигава целувка
Здравейте, целувах се с едно момиче /за първи път/ и целувката беше прекалено лигава(имаше много лиги), със предишните момичета с които съм се целувал никога не е било лигаво. И сега се чудя дали от мене или от нея се получи това, а също и това проблем ли е или е напълно нормално :S
Ако е неопитна е нормално, ще се научи.
Ами не бих казал, че е нормално ?!? Ама ако и на двамата не ви е проблем в обилно слюноотделяне - не виждам смисъл тогава за притеснения. На мен лично поне не ми се е случвало засега .
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Ти и влизаш в устата и без това. Какъв е проблема от малко слюнки?![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Е, ако е било с език, как би могло да няма и лиги?Аз поне не мога да си го представя.
♫♪♫
This aftertaste is gonna break my heart
Feels like it's over before it starts ...
♫♪♫
Някои момичета обичаме да се лигавииим![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Пф . . случвало ми се е (само че с момче), беше ужано! Твърде много лиги, което изобщо не ми харесва, даже ми е противно, може би се случи така, защото имаше голяма уста и си я отваряше твърде широко...... Но момиче да отделя много лиги... нее знам .... предполагам, нормално е и за 2-та пола, всеки според удовлетвореността си.
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
е,голяма работа...кажи и(или намекни тактично) какъв е проблемът и готово =)
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn