.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Повече от фен

Избелващ крем за лице

Здравейте, доскоро ползвах крем Pally за избелване, но разбрах че съдържал живак, което било много вредно за кожата и го спрях. Въпросът е, че искам някакъв крем, който да може се нанася дори и преди да се гримирам ( тоест, да е без отмиване ) и да изсветлява цялостния тен на лицето, а не тия за премахване на петна. Мерси предварително (:
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Избелващ крем = крем за премахване на петна

Голям фен Аватара на DesSsi
    а някой наистина много добър избелващ да препоръчате ?
    Съдбата помага на смелите !

Мега фен Аватара на Infinity
    Лятно време не е препоръчително да се използват избелващи кремове !
    To infinity and beyond.

моят е на Орифлейм и е с факор 20.Но дори с фактор,лятото не е подходящ сезон за избелващи продукти,затова мисля да го ползвам само до края на май.

Повече от фен
    Мерси за отговорите на всички. Аз днес си взех един избелващ крем на 'Биле', български е и струва някъде към 4, 80 лв. Още не съм го пробвала, пише че ефекта идвал чак след месец.
    И за да не правя нова тема, реших да ви питам тук - каква пудра е хубаво да си взема за смесена и леко мазна кожа ? Попринцип искам да е по - светла ( може би трябва да е с тон - два по - светла от тена на лицето ), но ме е страх да не предизвикам ефекта на 'нацапана с тебешир' или лицето ми да придобие сивкав оттенък. Чакам още отговори (:
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

http://www.kozmetika.bg/show.php?productid=23948
    1вият цвят Clair е доста светъл и ако прекалиш е възможно да си като намазана с тебешир, 2рия цвят е все едно си изгоряла на слънце... тази пудра мога да ти препоръчам за мазна кожа, найстина е добра.

Искам да попитам понеже ми е много светла кожата на лицето и слагам фон дьо тен,обаче май ми точно по кожата и ме прави още по бяла.И искам да попитам дали има нещо което ще прави кожата ми малко по-тъмна.По тъмен фон дьо тен ли да взема или не знам и аз

Относно избелващия крем: от 1-2 седмици ползвам някакъв нов на Дева и мисля, че има ефект. На някои места кожицата ми се бели леко, но въпреки това е хидратирана. И ухае прекрасно.
    Един момент невнимание - цял живот страдание.
    НЕ на войната по пътищата!

За какво ви е избелващия крем?Какво прави?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си