.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Голям фен Аватара на Leticcia

Angry Не мога да вляза във фейсбук

От седмица се опитвам да вляза във фейса, но все ми излиза това------
    Сертификатът за сигурност на сайта не е надежден!
    Опитахте да се свържете с www.facebook.com, но представеният от сървъра сертификат е издаден от орган, който не се счита за надежден от операционната система на компютъра ви. Това може да означава, че сървърът е генерирал свои собствени идентификационни данни за защита, на които Google Chrome не може да разчита за определяне на самоличността, или че хакер прави опити да прихване комуникацията ви. Не продължавайте по-нататък, особено ако преди не сте виждали това предупреждение за този сайт.

Има ли начин да го оправя?
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Тия кодерите от гугъл са пълни ретарди, и мен ми се случваше няколко пъти докато бях с хром, накрая ми писна и си сложих друг браузър и нямам никакви проблеми от тогава.

За този проблем е писано 100 пъти във форумите на гугъл хром, ама така и така още не са се взели насериозно да го фикснат.

Ти сериозно ли ?!?

аз също не мога да вляза но по друга причина- знаех си паролата но не можах да си вляза с нея и щракнах на смени парола- смених я но след това пак не можах да си влезна - няколко пъти я сменях и все не става моля ви помогнете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си