.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Пантериното, аз основните природни закони съм ги проумяла отдавна, просто намирам за безмислено да се правят подобни нелепи и видимо неверни заключения.
    Видима е единствено липсата на доводи в изказванията ти. С изключение на хиените и няколко други, презрени животински вида, мъжките екземпляри са доминиращи, доста често притежаващи харем. Свиквай!

anonymous708973
    Guest
    Айде не се изживявай като просветител.
    Нямам против мъжът да доминира, това му е ролята, в края на краищата. А с притежаващи харем или искащи да притежават харем не се занимавам.
    Проучването е пълна тъпня, факт е.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Слушам и изпълнявам
    Нямам особено желание да правя секс с друг човек, освен с мъжа ми. Което най-вероятно означава, че си прав
    Друго си е да вложиш любов в секса )))

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Повече от фен Аватара на Meoww
    Да бе...затова онлайн секс чатовете са пълни с хора-в случая с жени. Та...не съм съгласна, всяка жена е различна!
    Последно редактирано от Meoww : 12-20-2011 на 13:03

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Хаха, мъжете искали хареми.

Друг път.

Харем искат хората, които имат проблеми с егото и имат нужда да си ги оправят с бройки.

Всеки с малко повече акъл знае, че това дали един мъж е МЪЖ не се определя от броя жени, които е минал, а от това дали е успял да задържи поне една до себе си, да я задоволява напълно и да се грижи за нея като хората.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
    Изненада: жените, които правят
    секс с мъж, към когото не
    изпитват особени чувства,
    остават незадоволени.Поне така
    показва ново проучване.
    Пълна глупост. Правя си страхотен секс и без да влагам емоции и съм си напълно задоволена, всичко си зависи от това какво може партньора в леглото не дали е любовта на живота ми. Не знам откъде се е появило това "ново проучване", ама ми намирисва на скалъпено от мъже, чиито жени не са правили секс само с тях.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

И като нямам мъж какво да правя? Да спра да правя секс ли? Да бе! Аз приятел в далечно бъдеще не искам да имам, а от секса не мисля да се отказвам! И без това много трудно бих могла да изпитам чувства към някой. Напълно ме удовлетворява само секс.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си