- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правете секс само с мъжете си!
Айде не се изживявай като просветител.
Нямам против мъжът да доминира, това му е ролята, в края на краищата. А с притежаващи харем или искащи да притежават харем не се занимавам.
Проучването е пълна тъпня, факт е.
Слушам и изпълнявам
Нямам особено желание да правя секс с друг човек, освен с мъжа ми. Което най-вероятно означава, че си прав
Друго си е да вложиш любов в секса)))
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Да бе...затова онлайн секс чатовете са пълни с хора-в случая с жени. Та...не съм съгласна, всяка жена е различна!
Последно редактирано от Meoww : 12-20-2011 на 13:03
Хаха, мъжете искали хареми.![]()
Друг път.
Харем искат хората, които имат проблеми с егото и имат нужда да си ги оправят с бройки.
Всеки с малко повече акъл знае, че това дали един мъж е МЪЖ не се определя от броя жени, които е минал, а от това дали е успял да задържи поне една до себе си, да я задоволява напълно и да се грижи за нея като хората.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ебаси проповедничеството, обаче. :д
Пълна глупост. Правя си страхотен секс и без да влагам емоции и съм си напълно задоволена, всичко си зависи от това какво може партньора в леглото не дали е любовта на живота ми. Не знам откъде се е появило това "ново проучване", ама ми намирисва на скалъпено от мъже, чиито жени не са правили секс само с тях.![]()
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
И като нямам мъж какво да правя? Да спра да правя секс ли? Да бе! Аз приятел в далечно бъдеще не искам да имам, а от секса не мисля да се отказвам! И без това много трудно бих могла да изпитам чувства към някой. Напълно ме удовлетворява само секс.![]()