- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Думички [vol.3]
играчка
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
актьор
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
роза
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
азот
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
линейка
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
алчност
телефон
нос
симетрия
aзбука![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
асфалт![]()
♫♪ My Smile Is My Style.. ♫♪
http://www.facebook.com/nassie.popova
тиранти
инерция
You are beautiful, like a dream come alive, incredible
A centerfold miracle, lyrical
You've saved my life again...
ясмин
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Новини.
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.
Интрига
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
Ангажимент.
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.
лилипут![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33